Луцька міліція перевірить три бари

Луцька міліція перевірить три бари
Лучани поскаржилися мерії на гучну музику, яка лунає з барів «Колізей», «Ринг», «33-квартал» та кафе «Космос».

Про це 12-го лютого під час оперативної наради в мерії розповіла начальник відділу звернень міськради Лариса Карп'як.

Так, мешканці обласного центру повідомили муніципалітет, що у вказаних розважальних закладах після 22:00 постійно лунає гучна музика, а на їх зауваження власники барів та кафе не реагують.

Мер Луцька Микола Романюк попросив начальника міської міліції громадської безпеки Володимира Солоненка, щоб його підлеглі перевірили ці заклади.

«Люди пишуть, що не можуть спати спокійно вночі. Промоніторте цю ситуацію і внесіть пропозицію. Якщо там є такі порушення – на виконкомі змінимо їм графік роботи», - зауважив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ппппппррррррааааааввввввввиииииииллллллллььььььььнннннннноооо.
Відповісти
відбірні генделі:)
Відповісти
ну чому ж генделі? "Ринг" доволі непоганий заклад!
Відповісти
в нас в Луцьку більшість закладів не поганих, а вот хороших немає!!!
Відповісти
Давно пора!І взагалі, потрібно було б промоніторити звуковий режим у якому живе місто і притягнути до відповідальності винних. Зверніть увагу на рекламні відеомонітори зі звуковим супроводом, наприклад на будівлі "Комп'ютерного всесвіту" (Будинок техніки). Заради вигоди кількох рекламодавців тут цілий робочий день крутять з десяток рекламних роликів. І нікому нема справи до тих, хто працює і живе поряд! Те, що люди божеволіють від гучної реклами, що повторюється з інтервалом у 5 хвилин і не мають змоги залишити свої робочі місця чи полишити свої домівки,не хвилює мерію? А як тільки потепліє, то вулиці міста заполонять жебраки, "гармоністи", "срипалі" та ін."таланти", які так завиватимуть на усі лади, що ... то хочеться запитати: мешканців прилеглих будинків не шкода? Тих, які напружено попрацювали цілий день і хочуть відпочити, тих, хто прийшов з нічної зміни, тих, хто хворіє чи колише маленьку дитинку?.. Може б заборонити розміщення різного роду кабаків у житлових будинках? Там порушення якщо не звукового режиму, то санітарних норм! Музика, гамір та матюки підпилої публіки, шум вентиляційних та холодильних установок,гуркіт автомобілів, пацюки та миші - це неповний набір "радостей" мешканців цих будинків. Наведіть лад не лише у згаданих трьох закладах! Інакше, на наступних виборах - шукайте свій електорат серед вуличних "талантів" та завсідників різних генделиків, котрі нині так привільно та безкарно себе почувають
Відповісти
Що за понос?У Вас несклалося життя?
Відповісти
А ти, Степанку, мабуть, живеш у селі з видом на нужник у городі?... і тишина. Життя вдалося!!!
Відповісти
Щоб підписуватися в коментах лучанка треба терпіти всі ці незручності, адже вплинути на це не можливо(заборонити барам музику можна, а вот автомобілям їздити чи пяним лучанам кричати під вікнами, або сусідам в своїй приватній власності виясняти відносити-ні). Тому вставляємо нормальні вікна, релаксуємо і намагаємося спокійніше до всього ставитися, а якщо не виходить купуємо хатинку в селі і насолоджуємося спокоєм)))
Відповісти