Волонтери подякували лісівникам Волині за допомогу атовцям

Волонтери подякували лісівникам Волині за допомогу атовцям
Волонтери громадської організації «Україна – це ми!» висловили вдячність лісівникам Волині за допомогу бійцям АТО.

Лист вдячності волонтерка Жанна Самонюк надіслала на адресу Інформаційного агентства ВолиньPost.

Текст листа подаємо без змін.

«У непростий час, коли в країні йде війна, дуже важливо всім нам згуртуватися і об’єднатися – для того, щоб відстояти незалежність нашої держави. Тож символічно, що наша громадська організація має назву «Україна – це ми!». Ми займаємося волонтерською і громадською діяльністю, співпрацюємо з різними організаціями і з окремими людьми. Докладаємо всіх зусиль, щоб допомогти і підтримати наших бійців на сході.

Скажу відверто: нині працювати дуже непросто. Не завжди можна знайти розуміння. І чим далі – тим складніше. Адже люди, як би це жахливо не звучало, звикають до того, що бойові дії тривають уже не перший рік, і йдуть десь там, на сході. Тож, мовляв, нехай «держава допомагає»…

Але ж держава – це ми з вами! Її основа – патріоти. Небайдужі до долі країни особистості, діячі, керівники!

Одним із таких небайдужих є начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Кватирко Олександр Михайлович. Його позиція залишається незмінною: Олександр Михайлович, як і керівники та колективи державних лісогосподарських підприємств завжди відгукуються на наші прохання.
Дуже хотілося б сьогодні сказати про цю людину особливі слова поваги, адже на таких патріотах і тримається незалежність України.

Це сучасний і мудрий керівник, його поважають колеги за професіоналізм і порядність, чуйне ставлення до кожного. І ми, волонтери, вдячні долі за те, що завдяки розумінню і підтримці Олександра Михайловича можемо вирішувати багато прохань наших захисників з АТО.

А таких прохань дуже багато і кожне з них – надзвичайно важливе. Ми особисто їздимо в зону АТО, спілкуємося з військовими і бачимо, як непросто їм доводиться. Тож докладаємо всіх зусиль аби зібрати необхідну допомогу.

І волинські лісівники на чолі з Олександром Кватирко активно приєдналися до цієї благородної місії. З допомогою лісівників Волині неодноразово було зібрано і відправлено в АТО не лише продукцію власного виробництва консервних цехів, а й предмети гігієни, одяг, ліки, продукти харчування, запчастини, тепловізори і багато-багато іншого.

Тож щира дякуємо всім директорам волинських лісгоспів, головам профспілкових організацій за небайдужість та співпрацю.

Особлива подяка – керівникам та ДП СЛАП «Любешівагроліс» Віктору Симоновичу та очолюваному ним колективу, керівникам ДП «Городоцьке ЛГ» Віктору Данилюку та колективу підприємства, ДП «Колківське ЛГ» Олександру Чернишену, також профспілковим організаціям ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Ківерцівське ЛГ», ДП «Камінь-Каширське ЛГ», ДП «Любешівське ЛМГ», ДП «Любомльське ЛГ», ДП Прибузьке ЛГ», ДП «Турійське ЛГ». Усім вам низький уклін».

Нагадаємо, нещодавно волинські лісівники влаштували екореабілітаційну акцію для учасників АТО та членів їхніх родин у "волинській Швейцарії".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.