Шашлики у луцькому парку можуть обійтися у 1360 гривень

Шашлики у луцькому парку можуть обійтися у 1360 гривень
Смажити шашлики у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку – заборонено.

Про це повідомляє інтернет-видання Волинь24.

Тепла пору року – період відпочинку на природі. Більшість лучан виїжджають за місто, аби посмажити шашлик та скупатися у водоймі. Деякі з них обирають варіант відпочинку неподалік домівки, а тому в парках міста на вихідних часто пахне димом та приготованим на вогні м’ясом.

Про те, чи можна смажити шашлик у центральному парку міста, розповіли у КП «Парки і сквери міста Луцька».

«На це дає дозвіл міська ради. Нині у нашому парку немає спеціально відведених місць, де можна смажити шашлик. Попався - плати», - кажуть на підприємстві.

Це підтвердили і у прес-службі муніципальної варти. За порушення благоустрою міста муніципали мають право штрафувати лучан, які, оминувши заборону, розпалили багаття у центральному парку Луцька.

«Там взагалі не можна смажити шашлик. Ні на території парку, ні на березі річки Стир, де часто відпочивають люди. Ми маємо право штрафувати цих порушників. Штраф сягає від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - повідомили у прес-службі.

Тобто, за посмажене на вогні м'ясо у луцькому парку доведеться викласти від 340 до 1360 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подібне рішення про заборону смаження шашликів і розпалення вогнищ потрібно прийняти і по парку ім. 900-річчя Луцька
Відповісти
Погано працюєте, вчора в парку смерділо димом від шашликів. Біля Брігантіни тоже жарили і де муніципали ?
Відповісти
Заборонити багато розуму не треба це може зробити повний дибіл, а Ви зробіть місце для смаження шашликів так щоб це не заважало людям і було приємно для відпочиваючих. Тоді дійсно скажемо що влада є і думає про людей. А методами заборони можна тільки у СІЗО і ВК перед зеками рисуватись.
Відповісти
Як то не можна. На пляжі (з обох боків) стоять мангали! Запитання. Якщо відділ благоустрою департаменту ЖКГ Луцької міської ради (Люфт О.В.) встановили мангали, то для чого? Якось трохи по-дебільному! Чи не так?
Відповісти
Цыкаво чим керується ця заборона і на підставі чого можуть виписати штраф? Якесь сумнівне рішення міськради про благоустрій? яким чином металевий мангал може спричинити шкоду благоустрою парку?
Відповісти
Для полішви яка наїхала в місто і посеред театрального розпалити багаття не проблема. Корінь зла в відсутності виховання і елементарної етики поведінки в суспільстві, як батьки не заклали штрафи не допоможуть. Шкода лишень що таких стає дедалі більше.
Відповісти