Відомі деталі трагедії в Локачах, де 13-річний на BMW скалічив чоловіка

Відомі деталі трагедії в Локачах, де 13-річний на BMW скалічив чоловіка
Повідомили деталі аварії, під час якої неповнолітній водій на швидкості в'їхав у місцевого жителя Юрія Курбая, в результаті чого останньому ампутували ногу.

Про це пише ТСН.

Родич постраждалого Андрій Громик, якого викликали на місце події, розповів, що аварія сталася близько 16-ї години 29 квітня поблизу поліцейського відділку.

Юрія, який стікав кров'ю, одразу ж забрала швидка до Володимир-Волинської районної лікарні. А винуватця аварії після розмови у відділку відпустили додому. По нього прийшли вчителі, оскільки батьки хлопця працюють за кордоном і на той момент їх не було в країні.

"Його матері повідомили про ситуацію, але вона заявила, що не приїде, бо в неї робота. Батько начебто також був за кордоном, але дуже швидко повернувся. Він з'явився десь за кілька годин після аварії. Батьки постійно на заробітках, їздять у Польщу, його лишають одного у хаті. Він робить усе, що хоче, ніякого спину немає", – розповів Андрій, додавши, що у Локачах підлітка вже неодноразово бачили за кермом цієї автівки.

Батько постраждалого Тарас Курбай розповів, що пізніше батьки хлопця виходили з ним на контакт, вибачалися та просили не судитися з ними. Зокрема, вони принесли їм близько 2 тисяч гривень як компенсацію. Проте сума лікарняних рахунків вже сягає близько 10 тисяч гривень, нарікає Курбай. Крім того, Юрію буде необхідна реабілітація та протез.

Удар від авто був такої сили, що будинок тріснув. Юрій не має дружини і дітей. Він заробляв на життя під час поїздок за кордон, а через аварію втратив таку можливість. Утім, кажуть родичі, він не прагне помсти.

"Юрій у нас дуже віруючий, ніколи нікого не образить. Якщо комусь щось неприємне скаже, то одразу вибачиться. Я при ньому боюся навіть заплакати, бо він не плаче. Він дуже добра і не мстива людина", – розповіла сестра постраждалого Алла.

Алла каже, що знає родину винуватця аварії. За її словами, батьки хлопця, їдучи на заробітки, завжди лишали сина одного у будинку. "Він вже стоїть на обліку в поліції, у школі також проблемна дитина, б'ється з усіма, батьків постійно до міліції викликають", – додала жінка.

Наразі відомо лише, що було відкрито кримінальне провадження за ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Оскільки до 14 років дитина не несе відповідальності за завдану шкоду, за неї відповідатимуть батьки.



Нагадаємо, у селищі Локачі вчора, 29 квітня, сталася аварія, в результаті якої під колесами BMW ледь не загинув місцевий житель Юрій Курбай.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молоді україньшькі гейропці..
Відповісти
Я переконаний, що ця малолітня прищава мразь навіть не усвідомлює що накоїв
Відповісти
А якби не бляхи то не було б у цієї сім'ї авто, і не булоб біди
Відповісти
Невже цього ніхто не бачить? По селах проїдьтеся - там у вечірню/нічну пору неповнолітні на бляхах ганяють п"яні!!!
Поліція не може нічого зробити, бо патрулів мало.
ПРОБЛЕМУ БЛЯХ ТРЕБА ВИРІШИТИ ПРОСТО - ЗАКОНОМ І НЕГАЙНО.
Відповісти
От скажіть, яка така вже дуже гостра потреба двом батькам їхати на заробітки та залишати підлітка в такому складному віці самого??? Ну не з голоду ж вмирають... Однозначно батьки повинні бути покарані. Принесли чоловікові 2000.00 грн. - за ногу(((
Відповісти
даааа,сама важлива проблема тут це однозначно"бляхи"))).люди,ну включіть трохи голову!!!яка різниця на яких номерах авто???важливо те,що в голові у водія.і я повністтю згідна,що підлітка не можна залишати одного в такому віці,коли він абсолютно безвідповідальний.шкода тільки чоловіка,якому з цим тепер все життя жити
Відповісти
просто якби бляхи контрабандою не ввозили - то батько цього "дідятка" не привіз би авто на бляхах, "дідятко" би не сіло за кермо і не покалічило людину.
а якби батько купив розмитнене авто - то беріг би і ключи ховав, а так, 500 доларів авто, ну розбив, ну на шрот ще за 300 здадуть...
а нога не відросте!
Відповісти
"важливо те,що в голові у водія" - а що може бути в голові у бляхаря, якщо він свідомо порушує закон вже на стадії ввезення авто і його експлуатації?
Лише відчуття власної "переваги" над іншими, тіпа всі дурні платять розмитнення, а я хитрий, не плачу, відчуття безкарності - кинув авто і не знайдуть мене, відчуття - "я тепер крутий чувак, в мене беха" і т.д.
Інші ще не зустрічались.
Відповісти
Останні новини
Відомі деталі трагедії в Локачах, де 13-річний на BMW скалічив чоловіка
03 травень, 2018, 18:32