Побив і викинув у Стир: жахливе вбивство чоловіка на Рівненщині

Побив і викинув у Стир: жахливе вбивство чоловіка на Рівненщині
На Рівненщині поліцейські викрили жахливе вбивство 35-річного чоловіка.

Так, 23-річного житель села Красне смертельно побив свого односельчанину, а тіло кинув у річку. Мертвого чоловіка виявили у водоймі сусіднього села, - інформує ГУНП у Рівненській області.

Про зникнення 35-річного жителя Красного ще 14 квітня до поліції повідомив староста села. А вже 29 квітня чоловіка без ознак життя виявили у водоймі сусіднього села Підлозці. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили тілесні ушкодження на обличчі. Тіло направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка і встановить остаточну причину смерті.

Згодом поліцейські встановили, що восьмого квітня під час розпивання спиртних напоїв між двома односельцями виникла сварка на подвір’ї будинку 23-річного жителя Красного. Останній під час з’ясування стосунків завдав 35-річному знайомому удари металевим совком в обличчя, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді переломів обох щелепи кісток носа, виличних кісток та забійних ран, які призвели до смерті потерпілого. Потерпілий від отриманих травм помер на місці. Аби приховати сліди злочину, 23-річний молодик відтягнув тіло і кинув у річку Стир, що протікає поруч із його господарством.

23-річному зловмиснику, який уже потрапляв в поле зору правоохоронців за сімейне насильство і крадіжки, повідомлено про підозру. Слідчі підготували клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Побив і викинув у Стир: жахливе вбивство чоловіка на Рівненщині
04 травень, 2018, 10:16