«Волинь» обіграла в Туреччині узбецький клуб

«Волинь» обіграла в Туреччині узбецький клуб
«Волинь» перемогла вранці 12 лютого у спаринзі із узбецьким клубом «Нефтчі» (Фергана).

Тренери лучан вирішили організувати додатковий спаринг, аби напередодні невеличкої перерви між зборами надати ігрову практику усім виконавцям, повідомила прес-служба ФК Волинь.

Тезки більш відомого азербайджанського клубу з Баку нині також готуються до початку чемпіонату Узбекистану. Гра відбулася на спортивній базі готелю «Ic Santai», у якому мешкають «нафтовики». Умови для гри були ідеальними, поле у чудовому стані, в Белеку сонячно, +17 градусів.

Склад лучан у цьому поєдинку був таким: Неділько, Насонов, Масло, Приндета, Задерецький, Скоба, Стевич, Щедрий, Бабир, Кінаш (Павлов, 24, Хомченко, 44), Шумахер.

Матч почався із атак «Волині». Майже відразу лучани почали обстріл воріт «Нефтчі» з середніх і дальніх дистанцій. Особливо часто до цієї зброї вдавався Ігор Скоба. Шкода, що майже усі постріли йшли у воротаря або вище воріт. Крім Скоби, пробивали ще Щедрий та Кінаш. Останній на 24-й хвилині отримав травму й був замінений на Павлова. Відзначимо, що і Євгену не вдалося відіграти матч до кінця. Наприкінці першого тайму він також дістав ушкодження і був замінений на Хомченка.

Перший тайм команди відбігали без голів, а от друга половина матчу була веселішою. Насонов в дебюті пробивав з 20-ти метрів – воротар суперників перевів м’яч на кутовий. Потім той же Насонов обігрався з Бабирем і заробив небезпечний стандарт неподалік штрафного майданчика. Скоба цього разу не бив, віддав на Щедрого, але Артем виконав удар надто неточно. Втім, зброєю волинян скористалася узбецька команда і на 55-й хвилині рахунок було відкрито дальнім удароміз 20-22 метрів.

Лучани кинулися відіграватися і таки зуміли переломити хід матчу. Бабир відгукнувся на простріл Насонова, але пробиваючи на випередження, у ворота не влучив. А от коли вже Олексій зіграв у ролі диспетчера, волиняни зрівняли рахунок. Пасом від Бабиря скористався Віктор Хомченко, який гарматним ударом ледь не порвав сітку воріт «Нефтчі». І майже відразу «Волинь» вийшла вперед. На 69-й хвилині Насонов із Бабирем знову розіграли гарну комбінацію на фланзі й Олексій низовим ударом запустив кулю у дальній кут воріт – 2:1.

«Хрестоносці» не випустили перевагу, до кінця гри атакували більше суперника й здобули вольову перемогу.

Увечері, о 17.00 лучани гратимуть свій останній спаринг на цьому зборі проти чеського клубу «Словацко» із містечка Угерске-Градіште.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» обіграла в Туреччині узбецький клуб
12 лютий, 2013, 15:04