Куди піти у вихідні в Луцьку: 4-6 травня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 4-6 травня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 4 травня

Подія: Безкоштовний Movie Club
Тип заходу: кіноперегляд
Місце: пр. Волі, 27
Початок: 18:30
Що обіцяють: у «Мандарині» студент Сашко, котрий є справжнім поціновувачем серіалу «Друзі» за підтримки Домініка Хьюзера (США) радо познайомить вас з «Друзями» та американським варіантом англійської для усіх рівнів володіння мовою

Подія: «Троїсті музики» на літньому майданчику
Тип заходу: концерт
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00
Що обіцяють: живий звук, вхід вільний



Подія: Вечірка на честь оновлення фуд-корту
Місце: РЦ «Промінь»
Початок: 20:00
Що обіцяють: Розважати публіку шаленою енергетикою будуть хедлайнери свята: Led Theatre - театр магії світла, Vogue Diva Alina Lagovskaya змусить вас зтанцювати на крутій барній стійці від Geoge’s Club. Готуватимуть нові напої і кожен може скуштувати щось нове або давно улюблене. Задаватиме ритму найпалкіша Djane Yanika, а ведучий Юрій Корнелюк розіграє смачні подарунки від таких закладів як Grill Pub, Ring Cafe, Хінкальня, СушіЯмі та Pizza express.



Субота, 5 травня

Подія: «Шпигунські пристрасті»
Тип заходу: вистава
Місце: вул. Ковельська, 56
Початок: 18:30
Що обіцяють: Дитяча театральна студія «ДогориДриґом» запрошує переглянути захопливу пригодницьку виставу. Цікаві події розгортаються у двох не дуже дружних королівствах. Чи вдасться королеві Лаковарці разом з її прислужниками вивідати рецепт чарівного мила? Як королева Милослава боротиметься з зазіханнями на її владу? Побачити цю бульбашкову боротьбу ви зможете, якщо завітаєте на «Шпигунські пристрасті»



Подія: Made in blues
Тип заходу: вечірка
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00
Що обіцяють: живий звук, вхід вільний



Подія: «Десь по світу. Фінал»
Тип заходу: вечірка
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: фінал забави «Десь по світу». Штурман Slavko MazuRock та боцман Richik Stepanovskyi увесь сезон втілювали в життя проект «Десь по світу». З вересня по квітень провели вісім чудових відбіркових турів «географічно-розважальної» забави. Настав час підбити підсумки і позмагатись у Фіналі за головний подарунок - мандрівку усією компанією за кордон від «Кораблика» та партнерів «Coral Travel». Окрім того, будуть ділитись презентами від інших друзів – «Marengo», «Captain Morgan» та «Козацької Ради».



Неділя, 6 травня

Подія: «Чарівна лампа Аладдіна»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 12:00
Що обіцяють: лірична казка на дві дії

Подія: «Запеклі вороги»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 12:00
Що обіцяють: вистава для дітей з трьох років

Подія: концерт ансамблю «Волиняночка»
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 14:00

Подія: Презентація книги «Поки холоне чай»
Місце: Бібліотека-філія № 10 для дорослих
Початок: 15:00
Що обіцяють: презентують книгу поезій Ксенії Вдячної

Подія: «Любов до скону»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: комедія на дві дії

Подія: Beer Mix
Тип заходу: дискотека
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Що обіцяють: «У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. Абсолютно різнопланова музика різних стилів та років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого шансону, техно, попси (не плутати з якісною поп-музикою) та москальні», - кажуть організатори.



5-6 травня. КІНО

Фільм: «Месники: Війна нескінченності»
Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:30; 13:25; 16:25; 18:10; 19:20; 21:00; 22:15
Про що фільм? Через чотири роки після подій, що були показані у фільмі «Вартові галактики 2» частина Месників та Вартові галактики об'єднуються щоб зупинити Таноса, який збирає камені вічності. За допомогою цих каменів та рукавиці Танос зможе змінювати реальність за своїм бажанням.



Фільм: «Татко гусак»
Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10; 15:00; 18:00
Про що фільм?

Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та...самих себе.



Фільм: «Анонім»
Жанр: фантастика, трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 21:15
Про що фільм? Ідеальне суспільство майбутнього: режим тотального нагляду, відсутність особистого життя, приватних територій і цивільних прав. Здавалося б, в повністю контрольованій державі немає місця помилкам і правопорушень. Але одного разу детектив Сол Фріленд знайомиться з дівчиною, яка не числиться в базах даних. Перед копом відчиняються двері злочинного світу нової ери.



Фільм: «Статус: Update»
Жанр: фентезі, комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 13:40; 16:00; 19:00; 21:45
Про що фільм? Кайл – хлопець, який зовсім недавно переїхав у інше місто та ходить перші дні в нову школу. Його задирають досвідчені старшокласники, а багато хто й зовсім не звертають уваги. Під час однієї з бійок його телефон розбився. У ремонті сказали, що його можна відправити на смітник, і продали новий із цікавим додатком – усі опубліковані пости втілюються в життя. Кайл спочатку не вірив, але що б він не написав – усе ставало реальністю. Хлопець став швидко мегапопулярним, закохався, обзавівся красивою дівчиною – але цього йому хотілося? Можливо, бути шкільною зіркою не так уже й добре.



Фільм: «Пташині пригоди»
Жанр: мультфільм, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 13:10; 17:00
Про що фільм? У фільмі йдеться про мале пташеня, яке ще не встигло навчитися літати, але вже прийшов час міграції. Йому доведеться пережити арктичну зиму, перемогти лютих ворогів і стати сильним, щоб возз'єднатися зі своєю сім'єю, коли прийде весна.



Фільм: «Таксі 5»
Жанр: бойовик, комедія, кримінал, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 11:00; 15:50
Про що фільм? Продовження квадрології: Таксі (1998), Таксі 2 (2000), Таксі 3 (2003) і Таксі 4 (2007). Сільвена Маро, відчайдушного паризького копа та першокласного гонщика, проти його волі переводять до місцевого поліцейського відділку у Марселі. Колишній шеф поліції Жільбер, діючий мер міста із рекордно низьким рейтингом, дає Сільвену завдання – знешкодити жахливу банду італійців на гоночних «Феррарі», яка грабує ювелірні крамниці. Аби виконати завдання, Маро не має іншого вибору, окрім як взяти у напарники Едді Маклуфа, племінника знаменитого Даніеля. Той, хоч ї є найгіршим водієм у Марселі, єдиний має доступ до легендарного білого ТАКСІ.



Фільм: «Ремпейдж»
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 13:50
Про що фільм? Приматолог Девіс Окойе (Джонсон) звик тримати людей на відстані. Але з Джорджем, надзвичайно розумною сріблястою горилою, яку він доглядав з народження, він відчуває дуже сильний зв’язок. Але одного разу під час генетичного експерименту усе йде шкереберть, і людиноподібна мавпа перетворюється на люту істоту надзвичайних розмірів. А невдовзі стає відомо про ще кількох подібним чином змінених тварин. Ці альфа-хижаки тероризують Північну Америку, знищуючи все на власному шляху. Щоб зупинити їх, Окойе разом з генним інженером працюють над створенням антидоту, який не лише зупинить глобальну катастрофу, але й врятує тварину, яка колись була його другом.



Фільм: «Лігво Монстра»
Жанр: трилер, драма, кримінал
Місце: «Premier City»
Початок: 11:20
Про що фільм? Двоє молодих людей працюють паркувальниками в дорогому ресторані. Вони придумують розумний спосіб шахрайства: грабують будинки, поки люди їдять. Справи йдуть добре, поки одного разу хлопці не вирішують залізти до оселі загадкового та ексцентричного багатія. Прокравшись до його будинку, вони розуміють, що господар силоміць тримає у полоні жінку. Злякавшись побаченого, злодій тікає і звертається до поліції. Та правоохоронцям не вдається знайти жінку, а зловісний багатій починає полювання на самого грабіжника.



Фільм: «По(друг)а»
Жанр: комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 12:00; 19:50
Про що фільм? Після важкого розриву з дівчиною Вінсент вирішує ніколи більше не піддавати своє серце важким ударам кохання. Він знімає квартиру на пару зі своїм старим перевіреним другом Нефелі. І так уже сталося, що Нефелі жіночої статі. Золоте правило помешкання: ніяких серйозних стосунків з третіми особами. Дозволені тільки зустрічі на одну ніч, не більше. Але після кількох тижнів спільного проживання Вінсент зустрічає Джулі та порушує правило.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.