Волинянину, який ножем вбив чоловіка, дали 7 років тюрми

Волинянину, який ножем вбив чоловіка, дали 7 років тюрми
Чоловік, який встромив ножа у груди потерпілому в селі Сусваль Володимир-Волинського району, отримав покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років.

Про це йдеться у рішенні Нововолинського міського суду Волинської області від 20 квітня, - пишуть Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 19 червня 2016 року в селі Сусваль Володимир-Волинського району Волинської області обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс потерпілому удар пласким колюче-ріжучим предметом типу клинка ножа в праву половину грудної клітки, заподіявши йому тяжкі тілесні ушкодження. Внаслідок отриманих травм чоловік помер.

Зауважимо, що під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого було знайдено небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який він зберігав для власного вживання.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у зберіганні наркотиків визнав, однак не визнав обвинувачення щодо вбивства, зауваживши, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння і не зовсім пам’ятає події того дня. Окрім того, він звернув увагу на те, що конфліктів з вбитим у нього не було і він з ним майже не спілкувався. Незважаючи на такі його показання, вина була доведена рядом перевірених і досліджених в судовому засіданні доказів.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.