Батькам постраждалих у пожежі дітей потрібна допомога

Батькам постраждалих у пожежі дітей потрібна допомога
Волинян закликають підтримати батьків трьох малюків, які постраждали у пожежі в селі Черемошне.

Про це повідомляють Волинські новини.

Як повідомив головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко, стан дітей - критичний. У дітей 60-80% опіків тіла.

Наразі діти не транспортабельні. Київські лікарі, на прибуття яких очікували волинські медики, уже були в Луцьку та провели консультації. Також допомогу у лікуванні надають лікарі зі США. Щойно з’явиться нагода – вирішуватиметься питання щодо транспортування дітей до Києва.

Щодо сум, необхідних на лікування, то, зі слів родичів, допоки діти знаходяться на лікуванні в Україні, необхідно в середньому 100 тисяч гривень на одну дитину. Якщо ж дітей відправлятимуть на лікування до США, то сума складатиме не менше 60 тисяч євро на одну дитину.

Тим часом родичі постраждалих просять волинян здати кров для діток. За станом на 12:30, з їх слів, кров вже здали 30 людей в Ковелі, 7 - в Маневичах, 10 – в Луцьку. Також триває збір коштів на дороговартісне лікування дітей.

Переказати гроші можна на карту ПриватБанку батька дітей (4149 4996 4950 4915 - Пастух Василь Віталійович).

Нагадаємо, діти отримали по 50-60% опіків тіла. Трагедія сталась днями в Ковельському районі. Діти 3, 5 та 6 років закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні. Діти почали кликати на допомогу, дорослі кинулися їх рятувати. Поки батьки визволяли малечу з погребу, ті отримали опіки та вже були у непритомному стані. Дітей доправили у Волинську обласну дитячу лікарню, в опікове відділення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки писати, в дит.обл лікарні нема опікового!!!
Відповісти