Як у Луцьку відзначатимуть 8 та 9 травня. СПИСОК ЗАХОДІВ

Як у Луцьку відзначатимуть 8 та 9 травня. СПИСОК ЗАХОДІВ
8 та 9 травня у Луцьку та на Волині організують низку заходів, приурочених до Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Тож 8 травня 2018 року у Луцьку біля пам’ятника Невідомому солдату на меморіальному комплексі «Вічної слави» о 10.00 годині розпочнеться панахида за загиблими та покладання квітів. Окрім того, покладання квітів відбудеться й біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України». На 15.00 год. в приміщенні обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка запланований тематичний захід до Дня пам’яті та примирення.

Увечері 8 травня на Театральному майдані Луцька – акція «Перша хвилина миру», яка включає виступи перед громадою керівництва органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Опісля розпочнеться культурно-мистецька програма, яка завершиться о 23.01 символічним запаленням вогню пам’яті.

Натомість 9 травня 2018 року на меморіальному комплексі «Вічної слави», що у місті Луцьку, відбудеться покладання квітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до чого тут покладання квітів "хероям" небесної сотні і воякам АТО? Вони яке відношення до перемоги у другій світовій війні мають?
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку відзначатимуть 8 та 9 травня. СПИСОК ЗАХОДІВ
05 травень, 2018, 14:01