Луцький виш спільно із Британською радою оголосили конкурс

Луцький виш спільно із Британською радою оголосили конкурс
Студентська рада Луцького національного технічного університет НТУ спільно з ректором ВНЗ Петро Савчуком, за підтримки Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» проводять конкурс підтримки соціально-інноваційних проектів.

Конкурс діятиме у ЛНТУ та відокремлених структурних підрозділах. Сумарний бюджет конкурсу становить 200 тисяч гривень, повідомляє прес-служба вишу.

Основною метою конкурсу є підтримка соціально-інноваційних ініціатив, що сприяють всебічному розвитку ВНЗ, а також можливість зібрати якомога більше ідей для соціальних проектів, реалізація яких об’єднає студентів, викладачів та інших активних громадян.

Відтак, 5 травня у стінах Луцького НТУ відбулася презентація конкурсу проектів.

Керівник ГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук більш детально розповів присутнім про умови конкурсу. Так, усі ідеї необхідно подати до 20 травня 2018 року. Вони повинні бути спрямовані на розвиток освіти, лідерства, культури, спорту, міжкультурного діалогу, соціального підприємництва у Луцькому НТУ. Опісля ідею оцінюватимуть експерти. Якщо вона інноваційна, цікава та корисна ВНЗ, то фасилітатори від Британської ради допоможуть її доопрацювати та скласти план реалізації. По завершенню його необхідно презентувати Конкурсній комісії, яка прийматиме рішення щодо підтримки ініціативи та її фінансування. Вже до 30 листопада 2018 року ці проекти будуть реалізовані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький виш спільно із Британською радою оголосили конкурс
05 травень, 2018, 17:12
Як погасити кредит швидше?*
05 травень, 2018, 16:20