На ремонт дороги на Волині треба ще 100 мільйонів

На ремонт дороги на Волині треба ще 100 мільйонів
На будівництво дороги державного значення Ковель-Володимир-Волинський- Жовква не вистачає 100 мільйонів гривень.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

З держбюджету уже виділили на капітальний ремонт траси близько трьохсот мільйонів, але за ці гроші можна збудувати лише 32 кілометри, капітальний ремонт ще 16-ти зараз під знаком питання. Йдеться про ділянку поблизу кордону з Львівською областю, останні кілометри до села Литовеж.

Вартість ремонту одного кілометра дороги – вісім з половиною мільйонів. Згідно з договором, підрядник надає гарантію на асфальтобетонне покриття – 3 роки, на основу дорожнього одягу – 8 років. Зараз у службі автомобільних доріг області триває обговорення чи чекати наступного траншу на дорогу до Жовкви, чи будувати покриття з меншою кількість асфальту, але закінчити усі роботи відразу.

Крім цього, зараз Волинь чекає грошей від митного експерменту на будівництво дороги державного значення Устилуг-Луцьк-Рівне. Волинські ЗМІ уже повідомляли, що нібито виділили на її ремонт близько 120 мільйонів гривень, але у профільній службі запевняють, що ще затвердженого переліку доріг немає - чекають рішення Кабміну та Укравтодору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.