«Наші показники - на рівні Словенії і Польщі», - губернатор Волині

«Наші показники - на рівні Словенії і Польщі», - губернатор Волині
Голова Волинської облержадміністрації Борис Клімчук заявив, що Фонд «Ефективне управління» (див. довідку) оцінив Волинську область за критерієм «ефективність управління» «на рівні Словенії і Польщі».

Про це йшлося 12 лютого під час засідання колегії облдержадміністрації.

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв під час колегії заявив, що у першому півріччі 2013 року в містах обласного значення Волині повинні запрацювати центри надання адміністративних послуг, а до 1 січня 2014 року – і в усіх райцентрах області.

Стоєв нагадав, що Фонд «Ефективне управління», перевіряючи конкурентоспроможність регіонів України, віддав області високе місце за складовими розвитку інституцій, рівнем розвитку фінансового ринку та ефективністю ринків товару.

«Це означає рівень розвитку фінансового ринку, ефективність ринку товарів, а таким чином розвитку бізнесу та реального сектору економіки. Звичайно, цей показник був досягнутий завдяки спільній роботі, ефективної влади бізнесу, влади, громадського сектору», - зазначив Стоєв.

Він повідомив, що протягом 2012 року в економіку області іноземні інвестори вклали 69,5 мільйона доларів США. Це у 2,5 рази більше обсягів попереднього року.

«Найважливішим сьогодні для бізнесу для усіх гілок влади є дерегуляція підприємницької діяльності. Формування системи надання адміністративних послуг. Завданням на 2013 рік є будівництво центрів з надання адміністративних послуг в містах обласного значення. Цю задачу треба виконати в першому півріччі 2013 року, а до 1 січня 2014 року – подібні центри повинні функціонувати в райцентрах», - зазначив Стоєв.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зазначив, що високу оцінку Фонду область отримала завдяки низькому рівню корупції, підвищенню захисту прав власності, зменшення впливу контролюючих органів на бізнес.

«Наші показники по оцінці ефективного управління, а вони користають методикою європейською, вони на рівні Словенії і Польщі. Це хороший показник. У 2013 році його треба втримати, а, можливо, і підняти», - зазначив Клімчук.

Довідка

Фонд «Ефективне управління» — благодійний фонд, створений в 2007 році з ініціативи Ріната Ахметова. На сайті фонду йдеться, що він створений для сприяння економічному зростанню країни шляхом розробки та впровадження довгострокових економічних програм, а також відкритого обговорення з громадянським суспільством нагальних для України економічних питань. Фонд є некомерційною, незалежною організацією та служить інтересам усіх громадян України.

Наразі Фонд сфокусований на таких проектах:

сприяння органам державної влади у процесі розробки та впровадження економічних реформ;
щорічне дослідження конкурентоспроможності регіонів України;
сприяння регіонам України у розробці та впровадженні стратегій економічного розвитку;
публічні дебати на теми розвитку економіки та бізнесу в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бізнес, ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Губернаторе це ваші поразки, а не наші!
Відповісти
У чому поразки?
Відповісти
брехати то брехати на рівні англіі і нідерландів
Відповісти
І він блаблабда. Маленьку хатинку з невеликих дощинок якраз
Відповісти
" Мій привиде ,ніякої х..ні не робим ми! Мощно возрастає процент жиров у маслі , довольні ХАМИ, ситі в них їб..ла ! Гараздо менше стало 3,14дарасів --- всі вони на хімії , в Черкасах! Лєсбіянки --- ті всі на Соловках!" --- переклад цієї хвалькуватої статті-брехливого звіту клімчука
Відповісти
Та вам борис петрович , до словенії , а тим більше до Польщі --- ЩЕ СР...ТЬ І СР ..ТЬ!!!
Відповісти
Те,що цей дядько вміє 3,14здіти - знають всі і всюди.От,журналістові,та іншим,час збагнути,що він (цей дядько)НЕ ГУБЕРНАТОР!!!В Україні немає губерній!!!Не треба копіювати кацапів!Хоча,там також такого нема,але ноги ростуть звідти.А,якщо у автора лексикон такий,як у Еллочки Людоєдкі,то нехай пише на парканах.
Відповісти
Та вiн географ за освiтою, звичайний п...ливий сiльський дядько на базарi.
Відповісти
Нє, нє Борис, ты прав !!!
Відповісти
А ДОРОГИ НА РІВНІ ТАДЖИКІСТАНУ
Відповісти
я б сказав на рівні Афганістану після нальоту В-2.
Відповісти
Останні новини
«Наші показники - на рівні Словенії і Польщі», - губернатор Волині
12 лютий, 2013, 19:01