Скандальний священик з Росії має фальшивий паспорт, виданий на Волині

Скандальний священик з Росії має фальшивий паспорт, виданий на Волині
Громадянин Росії отець Гедеон (Юрій Харон), який стоїть в авангарді захоплення представниками російської православної церкви території національного музею у Києві, прикривається нелегальним українським паспортом, виданий нібито на Волині.

Про це пише Район.Горохів.

«Він є «настоятелем» малої архітектурної форми, котру протиправно спорудили на фундаменті Десятинної церкви люди з оточення Арбузова. Харон є громадянином країни-агресора. Це можна побачити з копії його закордонного паспорта, виданого Росією десять років тому. Також Харон має фальшивий український паспорт, виданий (чомусь) аж на Волині», — пише у Facebook народний депутат Ігор Луценко

Луценко отримав цю інформацію у відповіді на запит до Адміністрації президента. В офіційному листі йдеться, що документи на особу з таким ім’ям та прізвищем до комісії при Президентові України з питань громадянства не надходили. Україна у встановленому законом порядку громадянства такій особі не надавала. Відповідь на запит і ксерокопії документів «духівника» депутат оприлюднив і так громадськість дізналася, що український паспорт Юрій Харону видали нібито у Горохові.

Ігор Луценко також припустив, що підігнати лівий український паспорт «духівнику» могли підігнати люди з оточення Арбузова.

Скандал триває уже довго навколо так званого «Десятинного монастиря», який зводить УПЦ ПМ, поруч зі старовинним фундаментом на території національного заповідника без жодних дозвільних документів. Офіційно споруда, яку називають «монастир» має статус тимчасової архітектурної форми (МАФ), тобто аналогічний статус мають кіоски.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кацапских попів треба гннати з Украіни ,а не дивитись хто цьому п..ру паспорт видавав ,бо дограємось до того ,що скоро орда буде в Києві руський мир встановлювати .
Відповісти
Липовий паспорт - кримінал, зловити і посадити.
Незаконні споруди - знести.
Хто буде заважати - поставити на контроль, найактивніших - посадити.
Відповісти
Останні новини
Скандальний священик з Росії має фальшивий паспорт, виданий на Волині
06 травень, 2018, 11:00