Їхав без шолому: подробиці смертельної аварії в Нововолинську

Їхав без шолому: подробиці смертельної аварії в Нововолинську
22-річний хлопець, який загинув у смертельній аварії у Нововолинську їхав без шолому, а від удару об бордюр у нього тріснув череп.

Нагадаємо, що трагедія трапилась ввечері, 5-го травня, - пише Буг.

Свідки події також розповідають, що загиблий відпочивав з друзями на міському озері “на шашликах”. Компанія випивала, хлопець взяв скутер і поїхав покататися.

Тіло пролежало на дорозі кілька годин, так як ні поліція, ні “швидка” не мають в компетенції вивозити трупи. Хлопець не мав батьків та проживав зі старенькою бабусею.

Депутат міської ради Нововолинська Руслан Соловйов у коментарі під дописом в facebook пише, що є “джентельменська” угода між виконкомом і "МНС-никами".

“Ми їм купували мішки для трупів, щоб вони могли такі ситуації вирішувати. Але як бачимо, нічого з того не виходить. Ми не можемо їх зобов’язати”, – пише Соловйов.

Поки вирішували питання що робити з трупом, на місці події зібралося багато людей, які звинувачували поліцію. Небайдужі очевидці пробували допомогти із перевезенням трупу до моргу, де повинні провести судову медекспертизу і встановити факт перебування загиблого в нетверезому стані.

У місті є приватна ритуальна, пробували зв’язатися і з нею. Та ті повідомили, що вночі не виїжджають. Допоміг забрати тіло сусід хлопця.

Наступного дня місце ДТП промивали. На дорогах в ямах, які вирізали для подальшого асфальтування, залишилися кроваві калюжі.

За попередньою інформацією скутерист рухався по вулиці Святого Володимира, повертав наліво, здійснюючи обгін автомобіля Fia та не впорався з керуванням.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Їхав без шолому: подробиці смертельної аварії в Нововолинську
06 травень, 2018, 13:45