На «Lutsk Food Fest» для дітей організують гараж-сейл

На «Lutsk Food Fest» для дітей організують гараж-сейл
У замку Любарта, 12-13 травня, відбудеться «Lutsk Food Fest. ВЕСНА». На сьомому гастрономічному фестивалі буде чимало розваг для дорослих і малих.

Відвідувачі не тільки куштуватимуть смаколики та напої, але й гарно проведуть час. Для дорослих гостей підготували насичену програму, а для малечі – велику дитячу зону із розвагами, конкурсами та майстер-класами.

Під час фестивалю працюватиме комісійна крамничка «РадаМама». Для діток організують веселу гру в магазин зі справжніми товарами і грошима, щоб малеча змогла відчути себе дорослими. Для участі у дитячому гараж-сейлі потрібно принести свої не потрібні книжки, ігри та іграшки у гарному стані. Малеча зможе продати і придбати книжки та забавки, а також у процесі «торгів» знайти нових друзів.

Усі деталі та правила дитячого гараж-сейлу можна дізнатися на сторінках facebook.com/radamama.lutsk та Instagram.com/_radamama.
Нагадаємо, що під час «Lutsk Food Fest. Весна» малечу забавлятиме дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг». Загалом сьомий гастрономічний фестиваль обіцяє найбільшу за всі роки дитячу зону.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.