Волейбол: Ковель обіграв Одесу

Волейбол: Ковель обіграв Одесу
Волейболістки команди «Континіум-Ковель» двічі переграли на виїзді «СДЮСШОР-2-Хімік» з Одеси.

Матчі викликали немалий інтерес місцевої публіки, бо обидві команди – фарм-клуби еліти української Суперліги. Місцева «СДЮСШОР-2-Хімік» по суті є дублем южненського «Хіміка», а «Континіум-Ковель» - резерв «Континіум-Волинь-Університет», дворазового володаря Кубка України, йдеться на сайті луцької команди.

Матчі завершилися з однаковим рахунком - 0:3 на користь гостей з Ковеля.

Так, в першій грі господині майданчика провалили всі партії. Так, перше очко в третій партії вони взяли лише за рахунку 0:7. Одеситки змогли лише скоротити відставання – 14:17. Але виграти так і не змогли – 18:25.

У матчі-відповіді одеситки опиралися краще. Навіть довгий час господарі тримали відрив у два пункти – 14:16, 19:21. Але на фініші надійніше зіграли ковельські волейболістки – 21:25.

Тільки в третій партії нарешті розпочалася боротьба. Ковельчанки надолужили втрачене, та вирішити, хто сильніший, вдалось лише в овер-таймі – 24:26.

«Нам потрібно було привезти шість очок, ми з цим упоралися. Шість партій – 6:0, як може не сподобатися така гра? Усі дівчата добре зіграли. Ми ще дуже мало часу займаємося, але в майбутньому надіємося на прогрес», – прокоментував результат матчів головний тренер «Континіум-Ковель» Віктор Туркула.

Отже, в десятому туру «Континіум-Ковель» здобув максимальну шістку і зараз перебуває на другому місці у Вищій лізі з активом у 28 очок.

В одинадцятому турі ковельчанки вдома прийматимуть лідера «турнірки» – донецьку команду «ДонНУЕТ-ШВСМ». Суперники вже зустрічалися у четвертому турі. Тоді доннечанки двічі перемогли – 3:1 і 3:2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію