У Луцьку «накрили» підпільний цех, де виготовляли алкоголь. ФОТО

У Луцьку «накрили» підпільний цех, де виготовляли алкоголь. ФОТО
На Волині правоохоронці викрили підпільний горілчаний цех.

Так, під час проведеного огляду гаражного приміщення в Луцьку виявили незаконне виробництво алкоголю,- інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Як встановили правоохоронці, в місці проведення огляду було налагоджено незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Сурогатний алкоголь розливався у пляшки з етикетками популярних горілчаних брендів та маркувався марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Зокрема, було вилучено з майже 250 пляшок готової продукції відомих торгових марок. Крім того, в підпільному цеху знаходилося ще близько 300 літрів спирту, з якого в подальшому зловмисники планували виготовити чергову партію "оковитої".

На час проведення огляду правоохоронці також виявили та вилучили понад 300 підроблених марок, типовий для підпільного виробництва реманент - порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, електричні насоси, фільтри.

Загалом вилучено товарів підакцизної групи орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також встановлюють причетних осіб до такої незаконної діяльності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку «накрили» підпільний цех, де виготовляли алкоголь. ФОТО
07 травень, 2018, 12:50