Олег Кіндер відповів на закид Кварцяного: «Ковель – це Чикаго»

Олег Кіндер відповів на закид Кварцяного: «Ковель – це Чикаго»
Ковельський міський голова Олег Кіндер розповів, що він думає про висловлювання президента ФК «Волинь» та депутата Волинської обласної ради Віталія Кварцяного, що «Ковель - це Чикаго».

На це запитання він відповів в інтерв'ю «Волинській правді».

– До речі, президент футбольного клубу «Волинь» порівняв Ковель із Чикаго. Про це він заявив на одному з телеканалів. Процитую: «Ковель – це Чикаго. Ковель – шість букв, Чикаго – шість букв. В Чикаго є команда хокейно-баскетбольно-футбольна, а в Ковелі що, менше грошей? Думаю, в Чикаго менше, ніж в Ковелі». Як би Ви прокоментували цю претензійну заяву Віталія Кварцяного?

– Та що тут коментувати?! Коли якось я заїхав у фізкультурно-оздоровчий клуб ( ФОК) «Спорт для всіх» (тим більше, що це – обласний об’єкт), там було гірше, вибачте, ніж у сараї. Я запитав про це тренера. Він пояснив, що тут, у таких умовах, оскільки нема грошей, мусять тренувати дітей. Після цього ковельська влада знайшла можливість виділити кошти (напевне, більше десяти мільйонів) на ФОК. І сьогодні маємо три поля. А всередині маємо ще поле зі штучним, найсучаснішим покриттям. Замінили всі вікна, електрообладнання, в тренувальному залі залито нову підлогу – зроблено масу роботи. Завершуємо облаштування такого нового штучного поля, якого немає в жодному місті на Волині. Чому? Саме за стандартами «Авангарду» ми робимо штучне поле. Нагадаю (замість коментаря до висловлювання Кварцяного): коли я перший раз прийшов у ФОК, там бігало біля сорока дітей, то зараз там займаються понад триста дітей. Всі у формі! Привозять їх на тренування навіть із Шацька, Любомля, Старої Вижви, Турійська. То, вибачте, не Кварцяному давати оцінку розвитку футболу в місті Ковелі. Порівняйте: було 40, а зараз – понад 300 дітей. Оця цифра і є оцінка. А пан Кварцяний… Хай би краще він займався своїми справами.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: Не обіцянками, а конкретними справами: секрет успіху Олега Кіндера

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.