Як вибрати безпечний дитячий візок від Sigma-Line?*

Як вибрати безпечний дитячий візок від Sigma-Line?*
Безпека дитячого візка починається з правильного вибору цього товару. Тут вам допоможе сайт https://sigma-line.com/category/detskiyekolyaski/.

Але на що потрібно звертати першочергову увагу, щоб не заплутатися у розмаїтті моделей? Ми підкажемо, що і як треба робити.

Що потрібно враховувати при виборі візка?

Розглядаючи різні варіанти дитячого транспорту, враховуйте наступні фактори:

- Ваше місцезнаходження. Якщо ви проживаєте у місті або біля нього, вам, швидше за все, буде потрібен міцний візок зі зручним маневруванням по тротуарах. Також варто подумати про модель, яку можна згортати для перевезення в транспорті.

- Ваша родина. Якщо у вас вже є дитина, варто задуматися над придбанням двомісного візка. Обов’язково враховуйте рекомендації виробника щодо максимального навантаження і не перевищуйте його.

- Ваш стиль життя. Любите бувати на свіжому повітрі? Тоді візок має бути обладнаний щільним тентом для захисту від сонця і надійними великими колесами.

- Аксесуари. Корзина для зберігання дрібних речей, тримач для пляшки, ковдра, захист від сонця і дощу… Подумайте, чи вибраний візок буде сумісний з тими аксесуарами, які ви бажаєте на нього встановити.

Які функції потрібно шукати?

З міркувань безпеки бажана наявність таких функцій у дитячому візку:

- Надійні гальма. Вони повинні швидко реагувати на команди і бути простими в експлуатації. В деяких візках є гальма, які блокують одночасно два колеса.

Впевніться, що ваш малюк не зможе дотягтися до важеля розблокування
гальм.

- Широка база. Візки з широкою основою перевертаються з меншою
ймовірністю.

- Одна підставка для ніг. Якщо ви шукаєте двомісний візок, краще вибрати модель з суцільною підставкою. Маленькі ніжки можуть потрапити у щілину між двома окремими підставками.

Додаткові функції:

- Якщо ваша дитина народилася передчасно чи має проблеми зі здоров’ям, вам може знадобитися візок з кардіомонітором та іншим спеціальним обладнанням. Проконсультуйтеся з лікарем, щоб дізнатися більше.

- Оскільки новонароджені не можуть сидіти і самостійно тримати голову, візок повинен мати відкидну спинку з підтримкою тіла. Нажаль, багато візків недостатньо комфортні у цьому відношенні. Через це вони погано підходять для малюків віком до 6 місяців.

- Якщо у вас є власний автомобіль, виберіть візок, який складається і може трансформуватися у дитяче автокрісло. Це дозволить подорожувати не тільки безпечніше, а й комфортніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розшукують волинянку. ФОТО
07 травень, 2016, 18:14
Як вибрати безпечний дитячий візок від Sigma-Line?*
07 травень, 2016, 17:36