У Маямі – виставка картин волинської художниці

У Маямі – виставка картин волинської художниці
У американському Маямі відбулась виставка картин ковельчанки Тетяни Калівошко.

Про це повідомляє Район. Ковель.

На виставці можна було побачити квіти, що прориваються з дула пістолета, військові літаки з ромашками, бойова граната, більше схожа на квіткову вазу. До такої тематики картин, молоду художницю спонукала війна на сході України.

Коли здійснилась Революція Гідності, Тетяна почала шукати себе в інших країнах і на відстані спостерігала за тим, що змінюється на Батьківщині.

«Вже четвертий рік як я живу по закордонах. І незалежно від того, наскільки мені подобається Китай чи Америка, в моєму серці завжди Україна – моя близька і рідна Вітчизна. І серце стискається коли приїжджаю додому, й чую звідусіль лише розмови про політику, АТО і те, які ж жахливі ціни та зарплати. Моя остання виставка під назвою «Весняна війна» присвячена саме тій «безкінечній війні». Більшість земляків через всі ці складнощі, кризу, зальнодержавну депресію і безнадійність не цікавляться чимось прекрасним, а зокрема мистецтвом», – робить висновки художниця.

«Ідея моїх картин – це донести людям, що щоб не відбувалося в Україні, ми завжди повинні вірити і надіятись на краще, як ті квіти, які розцвітають з весною, а найголовніше – підтримувати один одного, вилікувати країну позитивним настроєм і гарними вчинками та словами. Виставляючи свої роботи в Америці, в мене часто запитують про концепцію картин і, що цікаво, українців та росіян тут теж багато, і тут всі ми друзі», – додає Тетяна.

Колекція нараховує 10 робіт, виконаних у техніці «міксед медіа, колаж».

Молода художниця уже чотири рази представила їх публіці на різних виставках, серед яких і одна з найпрестижніших ярмарок світі «Art Palm Beach».

Тепер вона думає над тим, як показати свої роботи українцям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: виставка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А є інст?
Відповісти
Останні новини
У Маямі – виставка картин волинської художниці
08 травень, 2018, 03:08