«Водоканал» планує по-новому приймати дзвінки з показниками

«Водоканал» планує по-новому приймати дзвінки з показниками
У КП «Луцьквдоканал» планують розширити кількість телефонних ліній, а також раніше починати приймати показники, аби уникнути конфузу, коли люди не могли додзвонитися на лінію підприємства.

По це йшлося під час оперативної наради 7 травня.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як повідомила, що протягом 23 квітня - 6 травня найбільша кількість дзвінків на лінію оперативного реагування надійшла щодо неможливості додзвону на КП «Луцькводоканал», аби передати показники.

Заступник директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк зауважив, що перепрошує через труднощі з дзвінками. Однак 24 тисячі показників таки вдалося отримати, і це рекордна кількість показників за такий час.

Нині на підприємстві привели всі розрахунки нарахування та обліки у платіжках відповідно до законодавства.

Гуменюк додав, що у «Водоканалу» є гарячі лінія, однак враховуючи вихідні пішло дуже велике навантаження. Тож 5 ліній та операторів вивели додатково, однак виникли конфузи через технічної особливості ліній- тут не інформують про чергу та немає меню.

«Людина не змогла зорієнтуватися, бо так був побудований кол-центр», - зауважив Гуменюк.

Наразі ми прийняли рішення і вже розглядаємо питання зміни телекомуннікаційного оператора», - додав Гуменюк. Мовляв, можна буде зробити 10-ти канальну лінію із можливістю розширення до 36-канального телефону. Також вдасться облаштувати дзвінок із меню та оголошенням черги.Також після травня планують приймати показники з 20 числа та розширити потужності лінії.

Він нагадав, що окрім телефонного способу є онлайн-сервіс: споживач може вносити показники в особистому кабінеті, та є СМС-повідомлення, Вайбер і електронна пошта, куди також можна передавати показники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Користуйтесь особистим кабінетом. Дуже зручно.
Відповісти
Останні новини
«Водоканал» планує по-новому приймати дзвінки з показниками
08 травень, 2018, 08:58