У Луцьку смердить, але несистемно: робоча група досліджувала неприємний запах

У Луцьку смердить, але несистемно: робоча група досліджувала неприємний запах
За висновками робочої групи, яка «працювала» над питаннями смороду у Луцьку, неприємний запах виникає несистемно, тож йдеться, найпевніше, про окремі «диверсійні» вкиди.

Про це під час оперативної наради 8 травня повідомив заступник міського голови Костянтин Петрочук.

«Дійсно, було дуже багато звернень, але вони носять не систематичний характер», - сказав посадовець. Він розповів, що робоча група дала висновок, що запахи теж не систематичні – в різних місцях, в різний час та з різою інтенсивністю.

Мовляв, буває 9 дзвінків з повідомленням про сморід за тиждень, а на травневих вхідних – 23 за день. Раніше скаржилися в районі Вересневого, тепер – ближче до центру міста.

«Більше всього схиляється робоча група до того, що це є вкиди в систему стічних вод чи каналізації», - додав Петрочук. Мовляв, нині працюють із людьми, які не мають система каналізування, аби з'ясувати, куди вони зливають відзоди.

«Залишається версія «диверсійних» вкидів», коли будь–хто може якісь хімічні речовини дати і це все поширюється річкою», - додав посадовець. Він нагадав – є 1 точка, де можна зливати – на вулиці Мамсурова. Тому він попросив, якщо хтось бачить несанкціоновані зливи, інформувати муніципадів чи управління екології.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сморід по вул. Степовій, Сеченова (за тубдеспансером), смердять ями з гумном не чищені роками. Пройти там неможливо від смороду.В цих районах немає централізованої каналізаційної труби.
Відповісти
Не системно??? Та в центрі міста смердить як за розкладом! І з кожним місяцем ситуація погіршується. Мабуть лучанам треба регулярно дзвонити на гарячу лінію.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку смердить, але несистемно: робоча група досліджувала неприємний запах
08 травень, 2018, 09:07