Такого ще не було, - комунальник про відходи у Луцьку

Такого ще не було, - комунальник про відходи у Луцьку
Протягом останніх двох тижнів лучани неодноразово скаржилися на несвоєчасне вивезення твердих побутових відходів.

Про це йшлося під час оперативної наради 8 травня.

«Якщо сміття вивозиться, то тверді побутові відходи залишаються і собаки та безхатченки розтягують їх по певній території», - зауважила директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як.

У відповідь на це директор КП «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич повідомив, що нещодавно повели збори та визначили 26 точок, на які найбільше звозять сміття. Тож співпрацюватимуть із працівниками муніципальної варти, які допоможуть контролювати це питання. Посадовець навів приклад- перехрестя вулиць Червоного хреста та Гірної.

«Перед 1-им травня, 28 числа ми навели порядок на перехресті вулиць Червоного Хреста і Гірної. Ми навели ідеальний порядок. 1 числа звідти сміття не влізло в 25-ти тонний МАN. Ви розумієте, скільки сміття нанесли за 2 суток? Такого ще не було - не влізло в 25-тонний МАN», - зауважив комунальник.

Нещодавно працівники в одному із дворів навантажили цілий КАМАЗ відходів, які лишилися від розібраної споруди.

«На Івана Франка ви бачите, що робиться. На Львівській, 61 кожний день додатково маніпулятор забирає більше контейнерів, і забирає ще раз, що накидують біля цього», - сказав Кузьмич. Тому він додав, що має бути допомога, можливо, з боку ЖЕКів та ОСББ. Адже із тією кількістю людей та техніки виправити ситуацію, що склалася, буде дуже складно.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що у четвер треба провести розширену нараду на базі департаменту ЖКГ за участі «Луцькспецкомунтрансу», ОСББ та ЖЕКів, а також попросив муніципалів активніше контролювати це питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Такого ще не було, - комунальник про відходи у Луцьку
08 травень, 2018, 10:20