Під Києвом через конфлікт з дівчиною викрали чоловіка

Під Києвом через конфлікт з дівчиною викрали чоловіка
У Вишневому Київської області чоловіка викрали і відвезли в багажнику автомобіля в промзону через конфлікт з дівчиною.

Він розгорівся між молодими людьми вночі в кафе, де вони познайомилися. Суперечка переросла в бійку, і на допомогу дівчині поспішили її приятелі, які і завантажили потерпілого в багажник авто, - повідомили в ГУ Національної поліції Київської області.

"Там розлючена панянка дала волю своїм знущанням. Рукояткою травматичної зброї наносила удари чоловіку по голові, змусили його роздягнутися. Це все фільмували на мобільний телефон. Досхочу розважились і залишили там бідолаху", - йдеться у повідомлені.

Потерпілий, а ним виявився 28-річний місцевий житель, сам звернувся до поліції і повідомив про те, що з ним сталося. Також він повідомив, що невідомі забрали у нього сумку з грошима та надав прикмети нападників.

Наразі правоохоронці затримали двох чоловіків, які причетні до викрадення та пограбування. Ними виявилися 25-річні жителі Вишневого. У них вилучено мобільний телефон з відзнятим відеодоказом, травматичну зброю. Також вилучено автівку Chevrolet, в якій перевозили викраденого чоловіка, і де залишились його речі.

Судом молодикам обрано міру запобіжного заходу - домашній арешт. Їм оголошено підозру за ч.2 ст.186 (грабіж) та за ч.1 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають поліцейські заходи щодо затримання ще одної дійової особи - молодої дівчини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Києвом через конфлікт з дівчиною викрали чоловіка
08 травень, 2018, 11:01