Волинська посадовиця задекларувала житло, дорожче за її зарплату за 2 роки

Волинська посадовиця задекларувала житло, дорожче за її зарплату за 2 роки
Посадовиця Управління Укртнасбезпеки у Волинській області Тетяна Міскевич задекларувала квартиру у Луцьку, вартість якої на 38, 7 тис грн перевищує сукупну зарплату жінки за попередні 2 роки.

Про це йдеться у формі змін, поданій у 2018 році.

Міскевич є старшим державним інспектором відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Так, жінка вказала, що 5 березня 2018 року набула права на квартиру площею 34, 3 кв. м у Луцьку. Вартість житла, вказана у декларації – 224, 9 тис грн. Цікаво, що у 2018 році Міскевич подала ще одну форму змін. У ній посадовиця вказує, що отримала два грошові подарунки по 70 тисяч гривень - від Юрія та Наталії Міскевич.

До слова, відповідно до даних декларації за 2017 рік, жінка не мала жодних грошових активів, нерухомого чи рухомого майна, цінних паперів тощо – вона вказувала лише заробітну плату обсягом 122, 3 тис грн. У попередньому, 2016 році, вона заробила ще менше – 63, 9 тис грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як по вашому, держслужбовець повинен бути голий і босий? І що ж ви такого провокативного написали у цій статті? Що родина дала на житло, бо зарплатня така щой одяг по дрескоду не купиш. Добре знаю Танюшу,- це класний спеціаліс, високий професіонал. Стикалась з нею по службі, хороший роботяга, хоч вона вже мене й непам'ятає. Нас таких у неї багато,-вона одна.
Відповісти
Останні новини
Волинська посадовиця задекларувала житло, дорожче за її зарплату за 2 роки
10 травень, 2018, 01:07