На Волині незаконно роздають землю біля озера в заповіднику?

На Волині незаконно роздають землю біля озера в заповіднику?
У Шацькому районі заявляють, що «земельні аферисти» організували схему, за якою у мешканців села Мельники можуть забрати землю біля озера Пісочне.

Десятого лютого 2013-го року в селі, яке до того ж розташоване на території Шацького національного парку, відбулися збори пайовиків по розпаюванню земельних часток бригади №3 колишнього КСП «Україна».

Комісія з розпаювання на засідання запросила тільки частину селян, постраждалих від неправомірного рішення, а інших - проігнорувала, повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Селяни незадоволені роботою комісії, яка веде це розпаювання ще з 2003-го року і зробила чимало порушень земельного законодавства України. Присутні на зборах люди обурювалися і вимагали від комісії прозвітувати за виконану роботу, а також пояснити, чому комісія довела справу до конфліктного стану.

Однак, жодних відповідей по суті так і не отримали.

Збори пайовиків проводила член комісії Тетяна Дударчук, проти якої раніше порушувалася кримінальна справа за привласнення пенсій селян і зловживання службовим становищем.

Учасники заходу повідомили Дударчук, що нині прокуратура перевіряє інформацію щодо, ймовірно вчинених нею, земельних махінацій.

Однак, головуюча проігнорувала попередження і продовжила порушувати закон, проводячи засідання комісії з розпаювання ще й без кворуму.

У «Свободі» вважають, що засідання відбулося, напевно, тільки для галочки, бо проблеми, які обурюють пайовиків, залишилися без уваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неофіційно-270 ділянок придбав Менжліс(через підставних осіб) для переселенців татар з Криму
Відповісти
Що у Клімчука відберуть дачу?
Відповісти
ЛЯПОВА(МЕЛЬНИКИ)-ЦВЕТОЧКИ,ТАМ ЛЮДЯМ РОЗДАЛИ-ТІ ПРОДАЛИ.Іллічовка(ПУЛЬМО)-ягодкі,там все самозахват .
Відповісти
дійсно,шкода селян, хай би прокуратура розібралась
Відповісти
Останні новини
На Волині незаконно роздають землю біля озера в заповіднику?
13 лютий, 2013, 12:54