Депутат-«відкликанець» зводить маєток у луцькому парку. ВІДЕО

Депутат-«відкликанець» зводить маєток у луцькому парку. ВІДЕО
Майже гектар парку імені 900-річчя Луцька ще на початку 2000-х збиралися віддати поважним людям для затишних маєтків з мальовничими краєвидами. Та прокуратура спрацювала чітко, і незаконно виділену землю повернули місту. Однак шматочок землі в цій історії таки «загубився», і нині тут добудовує розкішну садибу один із луцьких депутатів - "відкликанець", голова земельної комісії Євген Ткачук.

Про це йдеться у новому випуску проекту "Спецтема" на "12 каналі".

У журналістському розслідуванні «Парк за парканом» розповіли про депутатський «внесок» у життя паркової зони Євгена Ткачука. Він, щоправда, каже, що на будівництві лише допомагає, а власницею є його родичка. Тим не менше, він вже навіть проклав каналізацію до нового маєтку.



Нагадаємо, що у лютому минулого року депутат Луцької міської ради Євген Ткачук заявив про вихід з партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» й перестав очолювати міську фракцію «Солідарності». Згодом він та ще декілька депутатів фактично «забули» про партійну дисципліну і пристали на пропозицію фракції «УКРОП» щодо необхідності заміни секретаря ради Юлії Вусенко та частини посадовців із команди Романюка. Далі ж Євген Ткачук та інші депутати-"зрадники" підтримували скандальні рішення провладної укропівської більшості у мерії.

У липні ж 2017 року Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявила про відкликання за народною ініціативою двох депутатів Луцької міської ради Євгена Ткачука та Олександра Козлюка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мразь.
Відповісти
А що хіба не можна?
Відповісти
Усе це дуже важко коментувати. Події як ніби відбуваються в якійсь маловідомій африканській країні, наприклад, в Сомалі. Міська влада перетворена в машину по імітації діяльності. В цій ситуації особливо примітне те, що ця мерзота веде себе, як ніби невинна польова квіточка. Як ангелок з сумними очима. А ще кидається в очі, що в цій «команді» зібралися абсолютно однакові люди. Щодо самого Ткачука, то в будь-якого лизоблюда є дві ключові якості, які дозволяють йому триматись на поверхні чи близько біля неї: вміння лизати зад тому, з якого можна щось взяти і вчасно «кинути» його, як тільки випаде такий момент. Ті, хто проявляє до цього бридливість чи нездатність на «вчинки», швидко топляться конкурентами, а на їх місце випливає ще більша мерзота. Ось вам і вишиванка, і «патріотизм». Псевдопатріоти – це один з засобів ведення гібридної війни. Один з найнебезпечніших – оскільки вони не виступають як опозиція на вуличних мітингах. Вони – серед народу, серед нас – як хамелеони перефарбовуються в будь-який колір залежно від власних інтересів. Їм чужі поняття совісті і моралі.

Відповісти
І така вони творять 26 років поспіль.
Відповісти
На цьому ткачуку стільки є всього, що це відомо і поліції, і прокуратурі, і СБУ, єдине чого досі не має - так це бажання вивернути цю темряву на світ і показати людям та посадити цього хабарника.
питання - ЧОМУ?!
Відповісти
ЦЕ ПОЗОР ,АЛЕ ЙОМУ ДОБРЕ І НА ВСЕ НАЧХАТИ.
Відповісти