Водій-порушник наїхав на луцького патрульного. ВІДЕО

 Водій-порушник наїхав на луцького патрульного. ВІДЕО
У Луцьку водій зупинився під знаком, наїхав на інспектора і чинив непокору поліції.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції у Facebook.

Як повідомляють патрульні, екіпаж патрульних помітив, як чоловік припаркувався в зоні дії знаку 3.34 «зупинку/стоянку заборонено» на проспекті Грушевського. Тож його зупинили та оголосили про винесення постанови, якою передбачається накладення штрафу 255 гривень.

Та водія це не влаштувало: він озвучив ряд претензій полісменам, висловлював невдоволення, не визнавав порушення.

Згодом підійшов забрати свої документи, а після цього, не чекаючи зачитування постанови, розпочав рух.

На вимогу інспектора спинитись не відреагував та скоїв наїзд на правоохоронця. Патрульний буквально опинився на капоті Hyundai, та, аби захиститись, використав спецзасіб.

Після цього на його адресу, за словами копів, полилась лайка і прокльони, очевидно, громадяни забули про «Європу», якою кілька хвилин тому самі ж дорікали.

"Поруч зібралось чимало громадян, кожен з яких втручався в роботу патрульних. Знайшлись і такі, які радили «відпустити його», і такі, які кричали про «перевищення», коли порушника просто намагались посадити у службовий автомобіль для встановлення особи", - пишуть патрульні.

Врешті, 35-річного водія затримали та доставили у відділ поліції, де оформили, окрім згаданої постанови за порушення ПДР, ще 2 протоколи: злісна непокора та дрібне хуліганство. Чоловік з усім погодився.

Інспектор тілесних ушкоджень не отримав та продовжив несення служби.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виноват-заплати штраф и не быкуй. Слишком много развелось граматеев не уважающих закон. На 15 суток эту дыбильную семейку !
Відповісти
За такі (навіть менші) дії, в недалекій Європі поліція просто застрелила водія! Я сам не прихильник поліції, але закон є закон. А там мля ці УРОДИ (по іншому не назву) говорять про євро закони! Та якщо б таке відбулося там (а ви герої відео поїдьте і переконайтеся) одного з вас пристрелили би, а не балончиком!
Відповісти
В Німеччині цей олень заплатив би 1500 євро штрафу і пішов би на перездачу посвідчення водія. Це мінімум. Наїзд на полісмена?! Це пісец - тюрма без варіантів.
Пора доганяти європу і привчати до порядку.
Відповісти
В яку Європу даний водій захотів?!?!?! В Європі він би тихенько сидів і не рипався,а тут ще й жінці дав висловлюватись. Так то герой,а як зрозумів що гачудив,відразу дітьми прикривається. Жах просто. Вам десь в поліська глуюинку,панове!!!!
Відповісти
ЧМО. як до діла дойшло то "в мене дитина в машині помилуйте", а *ука чим думав як нарушав... і своєю борзою пащею перед дитиною говорив аа....
Відповісти
Покарати однозначно бидло-водія і висвітити це в ЗМІ.
Чому його діти навчаться, якщо батько такий приклад подає?
Відповісти
Копи , теж відморожені на всю голову . Пшикати газом в машину де знаходяться діти , треба бути взагалі безголовим . Водія треба покарати , а цього безголового копа вигнати нафіг .
Відповісти
Відео порізане. Чому менти тримали його документи в себе в машині, а не складали постанову біля нього. Бажаю щоб тому мусору який задував балоном водія в машині(в якій були діти) щоб його дітей задули такі ж мусора
Відповісти
Byla svidkom zogo inzydenty i skazy tak pozorytys za 255 grn ze smishno. Jaksho poryshuv platu I tilku todo vidkryvaj svij rot za Evropy.A golovne vsi liudy pozbigalys I nakunylus na patrylnuh, hocha treba bylo daty sche po shapzi tomy vodijy, no I dali bydemo zutu v dubilnomy syspilstvi z takumu mydakamu.
Відповісти
Європу він згадав, порушив правила, прийми це, штраф не такий же і великий, щоб влаштовувати такий цирк)))
Відповісти
Була загроза життю і здоров"ю поліцейського ,відповідно треба було використати спецзасіб або взагалі з табельної покласти того упиря .
Потім та неадекватно квочка і діти точно би знали шо поліцію чіпати не можно,
Недлуге законодавство і дозволяє таким яжемать та яжетато прикриватися власними дітьми.
Відповісти
Поліцейський правий на 100%, застосував спецзасіб законно, водій рухався на нього автомобілем, що загрожувало життю поліцейського, в америці поліцейський лежачі на капоті вже розстріляв би його через лобовуху і нікого би не цікавили ні кричащі баби, ні ревущі діти.
Татко сам довів ситуацію до такого, поліцейський спокійно і аргументовано все пояснював, взагалі його стресостійкості треба віддати належне.

Відповісти
А ви знаєте новину про чоловіка якому відірвало руку а виробництві? А цей бичара то директор того самого виробництва "євровуд", бабло лопатою відгрібає (найо......чи тих же поляків європейців) а штраф заплатити мізерний, то жаба задушила P.S. самий настоящий вид биків, він і вона
Відповісти
Стидно за таких людей які щось згадують про Європу а самі ведуть себе як бидло. І жінка свій рот відкриває. Елементарні правила спочатку треба вивчити а тоді щось розказувати.
Відповісти
Водій не правий. А такого поліцейського звільнити потрібно: ви б бачили як він на капот сам сів під'їхати, а потім спокійно зіскочив і такою ж спокійною ходою підійшов до водія авто і застосував спецзасіб у той час коли авто було припарковано. Керівництву вже давно б його звільнити. Не перший випадок самоправства з його сторони. ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПОВИННІ ДІЯТИ В МЕЖАХ НАДАНИХ ЇМ ПОВНОВАЖЕНЬ, а не бикувати як водій.

Відповісти
Як швидко, по команді свого псевдожурналіста, всі поліції під різними ніками почали підтримувати своїми недолугими коментами клоуна Капустинського, який в машину з дітьми, яка зупинилась пшикає газом .. Чому віддав документи, якщо планував виносити постанову? Чому відпустив чоловіка? А потім Чому пригав на авто, що бачили справжні свдіки, які є живі? Реформа, а де її результати?
Відповісти
Про що ви пишете?? "застрелив би" Навіть, якщо діти у машині? Не смішіть. Поліцейскі "клоуни", як показали,що до них можна так ставитись,то до них так і ставляться. Якби вони дійсно не "вибірково" карали штрафами,то б мови такої не було.Мене завжди харило коли, ще було "ппс" ,як у дворі би.і бухають і кричать то їх нема. Як сам з роботи йдеш ,тихенько щоб не дома при дітях, то вони тут як тут.
Відповісти
Капустинський це ж амфімітамінщик! Наркоман ще той!
Відповісти