Що думають лучани про участь волинян у російському «шабаші»

Що думають лучани про участь волинян у російському «шабаші»
У Луцьку обурюються тим, як лучани їздили на «Міжнародний форум Переможців» у Росію.

Свою думку на своїй сторінці у Facebook висловив очільник «Національного корпусу Волині» Андрій Д'яченко.

«Політичною проституцією в Україні не здивуєш.
Обличчям політичної повії (причому неуспішної) в Луцьку для мене є ця людина (на фото — Олександр Волянюк, очільник громадської ради при голові Волинської ОДА»), - пише Д'яченко.

«Чувак був підставкою під прапори в ПР, розказував як важливо зберегти стабільність в країні (це під час Майдану), потім говорілкою в паличних тітушок в Одесі та Луцьку, хвалився відслуженою строчкою у десанті, але на війну поїхати, звісно ж, засцяв.

Згодом став і наче досі є членом Укропу, бив себе в груди розказуючи який патріот, клав квіти на Меморіалі в річницю розстрілу Небесної сотні і кричав за блокаду ОРДЛО. У вересні 2017 опинився за бортом через безтолковість, але сумував не довго і вже у жовтні 2017 ходив по Києву підставкою під прапори «Альтернативи» Єгора Фірсова і от тепер подався в Брянськ вшановувати росіянських дідів за 30 дерев'яних срібняків», - продовжує активіст.

«На 2019 він знов шукатиме собі роботу в якомусь черговому політ-проекті. От і чудовий індикатор громадянському суспільству Волині - де наступного разу спливе цей персонаж там і крутиться брудне бабло, без моралі та етики», - пише Андрій Д'яченко.



Також у Facebook висловився активіст, очільник «Громадської позиції» на Волині Сергій Чуріков.

«Сьогодні дізнався, що в Росію з Луцька їздила ціла делегація святкувати Пабєду. Їздили не якісь маргінали, які тихенько сидять в підпіллі. Їздили достатньо публічні люди, які плотно афільовані з командою яка є тимчасовою владою в Луцьку та контролює обласну раду.

Ганьба», - резюмував він.



Депутат Луцької міської ради Микола Федік написав досить-таки гнівний пост:

«Не думав, що у Луцьку знайдуться ще такі ідіоти, як Кононовичі. Та виявляється, що є. Знайшовся «отрят побєдітєлєй», які поїхали на форум до країни-агресора, Росії, присвячений «вєлікай пабєдє».

І це відбувається на четвертому році війни з Російською Федерацією в той час, коли українці, волиняни щодня жертвують собою на східних рубежах нашої держави, окремі особи відвідують антиукраїнський захід, який благословив та організував путін і кремль», - обурюється Федік.

«Я не знаю, що відбувається у мізках цих людей, а можливо вони не розуміють в якій реальності живуть? А можливо це їх свідома позиція і вони тільки й чекають появи російських «асвабадітілєй». Але однозначно впевнений в одному, що цим візитом горезвісної делегації мають щільно зайнятися відповідні органи», - впевнений депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отой Дяченко? Еталон моральності, блін.
Відповісти
це той Федік, що за рік заробив мільйон гривень?
Відповісти
За гроші атавісти все що хоч скажуть
Відповісти
Головне бабкі, а совість потім купимо
Відповісти
Ви бандерівці не добиті взагалі обнагліли, які росіянські діди, яка вєлікая пабєда. Вам гади язики повідривати за такі слова, не знаю хто там, і який він вам політ противник, він поїхав там і вшанував всіх загиблих воїнів червоної армії, які поклали своє життя за ваше майбутнє, а в вас даунів(синдром, а не мат) язики повертаються такі слова говорити, З днем перемоги!!
Відповісти
Лучанин: Пиши як кремль вбиває мирних людей в Україні, Грузії, Сірії, чим він кращий від гітлера. Геть московських провокаторів
Відповісти
Лучанин: Пиши як кремль вбивав і вбиває мирних людей в Україні, Грузіїї, Сірії, Чечні. Чим відрізняється нинішній кремлівський режим від фашистського режиму. Геть московських провокаторів!
Відповісти
До лучанина - а щоб вшанувати свого полеглого у війні родича, обов"язково їхати на якісь форуми окупантів?!
Він воскресне від цього форуму?
Вас шкода, ваш мозок забитий пропагандою ще з радянських часів. Вилікувати це не можливо, доведеться вас терпіти і жаліти.
П.С. до речі, якби хтось так "альтернативно", як ви, шановний, висловлюєтесь тут, висловився б в країні "форумів", то там би вже завели купу кримінальних справ і посадили в тюрму.
Любіть Україну, лучанин, тут є свобода слова і за вами не спішить "чорний воронок".
Відповісти
Правильно зробили, що прийняли участь у такому заході. Це означає, що, не дивлячись на тони інформаційних помиїв, які нам, українцям щодня виливають із зомбоящика, є ще люди, які не стали мутантами.
Відповісти
Лучанин 3. Що із вас і вам подібним робіть російська пропаганда - не іначе як мутантів... меньше дивиться путівізора, а більше читайте зарубіжні ЗМІ і ви станете Громадянином та патріотом своєї країни -України!
Відповісти
Лучанин 3. Що із вас і вам подібним робіть російська пропаганда - не іначе як мутантів... меньше дивиться путівізора, а більше читайте зарубіжні ЗМІ і ви станете Громадянином та патріотом своєї країни -України!
Відповісти
Останні новини
Що думають лучани про участь волинян у російському «шабаші»
10 травень, 2018, 17:55