Екс-ректора луцького вишу затримали і госпіталізувати, - ЗМІ. ВІДЕО

Екс-ректора луцького вишу затримали і госпіталізувати, - ЗМІ. ВІДЕО
Колишнього ректора Луцького біотехнічного інституту Григорія Стеценка затримали правоохоронці.

Під час затримання у нього стався серцевий напад. Тож замість СІЗО, Григорія Стеценка повезли до міської клінічної лікарні №2, пише Під прицілом.

Наразі екс-ректора біотехнічного інституту помістили у кардіологічне відділення. Більше того, він перебуває у секції, де лікують інфарктників, тобто у єдиній на все відділення, де встановлено грати.

До Стеценка приставили конвой у складі трьох співробітників міліції, які чергують у три зміни. Двоє несуть пост у коридорі кардіологічного відділення під стінами палати, третій – сидить біля ліжка затриманого.

Наразі до нього нікого не пускають, оскільки розпочато слідство. Більше того, до Григорія Стеценка не пустили навіть рідних.

Лікарі навідріз відмовляються коментувати стан його здоров’я. Серед медиків нам вдалось дізнатись, що в Стеценка передінфарктний стан, однак він вже піднімається на ноги. Наразі він у кайданках, однак це не заважає проводити необхідну діагностику та надавати лікування.

Справу було передано до управління МВС України у Волинській області. Джерела Під прицілом стверджують, що справа стосується розтрати коштів, тож нею вже займаються співробітники УБЕЗ.

З самісінького ранку до Григорія Стеценка мав прийти слідчий для збору свідчень. Однак з 9:00 до 12:00 він так і не з’явився.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вот ужас.
Відповісти
Як відомо, Стеценко з червня минулого року був відсторонений від посади ректора і навіть був у бігах. В цьому "вузі" інший ректор, то чи ви б не виправили на "колишній ректор" чи, як зараз модно говорити, "екс-ректор"?
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Слідуючі на черзі Гнатюки...
Відповісти
Давно чекали!!!
Відповісти
2000.net.ua/2000/aspekty/nauka/36795
Стаття про цей вуз "Необразованные с высшим образованием".
Відповісти
Стаття була замовною і всім відомо, що її автор за пару десятків гривень що завгодно накарлючить....
А коли затримувати Стеценка, то заодно потрібно і Гнатюків, а то вже дійшли до того, що і дипломи продають і хабарі беруть такі, що студенти вже тихцем проклинають нове керівництво....
Відповісти
стеценки не можуть пережити,що їх поперли з усіх місць:виперли з біотеха.закрили коледж...стеценко гонить на ГУБЕРНАТОРА з сім'єю..)))-то що говорити про інших.стеценко сам кузнець свого щастя...
Відповісти