11 травня на Волині: гортаючи календар

11 травня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначають день народження депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник (на фото), директор ТзОВ «Житлобуд-2» Леонід Стефанович.

Також день народження 11 травня у журналістки Євгенії Сомової, громадського діяча Сергія Дружиновича, старшого викладача кафедри документознавства і музейної справи, заступника декана історичного факультету з інноваційно-грантової міжнародної співпраці, адміністратора спільноти історичного факультету Тетяни Яцечко-Блаженко.

Вітаємо їх, а також іменинників цього дня – усіх, хто носить імена Кирило й Максим. Зичимо міцного здоров'я, радості від життя й достатку.

11 травня 1939-го народився український літературознавець, поет, доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури Волинського державного університету імені Лесі Українки, завідувач лабораторії лесезнавства Олександр Рисак.

Олександр Рисак пішов з життя 29 жовтня 2003 року.

А 2002 року у цей день убили начальника Луцького міського відділу внутрішніх справ Сергія Швачку.

Його тіло з вогнепальними пораненнями у серце знайшли о 7:40 біля під’їзду будинку, в якому він мешкав. На місці злочину виявили гільзи від пістолет 9-міліметрового калібру. Вбивця, найімовірніше, користувався глушником, тому що сусіди по багатоповерхівці пострілів не чули. Потерпілий помер у кареті швидкої допомоги.

Дотепер це вбивство залишається нерозкритим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
11 травня на Волині: гортаючи календар
11 травень, 2018, 00:00
Біля «Глобуса» - аварія
10 травень, 2018, 22:54