«МИ СВІДОМІ» підбили підсумки дворічного існування. ФОТО

«МИ СВІДОМІ» підбили підсумки дворічного існування. ФОТО
Разом із закінченням весни до логічного завершення підходить і другий цикл ток-шоу "Ми здорові, бо ми – свідомі», заснований меценатом та депутатом Андрієм Покровським в рамках Соціальної програми «МИ СВІДОМІ».

Головна мета – популяризація здорового способу життя серед тінейджерів та антиреклама шкідливих речовин.

Ток-шоу традиційно відбуваються у навчальних закладах міста, де тренери розповідають про небезпеку вживання наркотиків та звертають увагу на користь активного та свідомого життя.

Серед них – Андрій Здіховський, Олександр Остапйовський, Валентина Стасюк, Ольга Матвійчук, Наталія Казмірук, Оксана Закусило. Це люди, які є відданими та компетентними у своїй справі, як і сам розробник ток-шоу Валерій Петрович, кандидат педагогічних наук, доцент СНУ імені Лесі Українки.

У 2017-2018 навчальному році відбулось тематичне розширення програми для школярів – окрім інформації про наркозалежність, організатори почали звертати увагу також на негативний вплив алкоголю і тютюнопаління.

Цьогоріч учасниками заходу стали близько двох тисяч десятикласників усіх шкіл, ліцеїв та навчально-виховних комплексів, які динамічно, активно та з цікавістю приєднувались до дискусій в ході зустрічей.

Зокрема фінальна зустріч, яка відбулась у Волинському обласному ліцеї із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, зібрала найбільшу аудиторію за два роки існування програми.

Організатори переконані, що формування якісно нового, свідомого суспільства – справа рук самого суспільства і починати варто зі школи. Адже, саме тут закладаються основи активної успішної та свідомої громади.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«МИ СВІДОМІ» підбили підсумки дворічного існування. ФОТО
11 травень, 2018, 09:15