За один день поліцейські вилучили у волинян понад 500 набоїв, рушницю та гранати. ФОТО

За один день поліцейські вилучили у волинян понад 500 набоїв, рушницю та гранати. ФОТО
У рамках проведення загальнодержавної операції «Зброя вибухівка» за минулу добу поліцейські вилучили у волинян цілий арсенал зброї.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

Обшуки відбулися у четвер, 10 травня.

Співробітники управління карного розшуку виявили в нежилому будинку в селі Жидичин три корпуси гранат «РГД-5» та корпус гранати «Ф-1». Окрім цього, в будинку оперативники знайшли чотири запали, 180 набоїв калібру 5,45 мм та 280 – калібру 7,62 мм. Правоохоронці встановили, що вилучений арсенал належить раніше судимому 32-річному лучанину.

У селищі Локачі поліцейські вилучили в 58-річного жителя району корпус гранати «Ф-1» та запал до неї, а поблизу села Журавичі Ківерцівського району у 22-річного волинянина гранату «РГД-5» із запалом та 28 набоїв до автомата «АК-74».

На місце пригоди прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили дані предмети та забезпечили їх транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

Цього ж дня, 10 травня, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 35-річного жителя Горохівського району поліцейські вилучили мисливську рушницю 16-го калібру та 9 набоїв калібру 7,62 мм.

Окрім того, правоохоронці виявили та вилучили в селищі Іваничі у 18-річного жителя Нововолинська 27 набоїв калібру 5,45 мм, в 50-річної жительки Луцького району — 10 набоїв калібру 7,62 мм., а в 38-річного лучанина – 9 набоїв калібру 9 мм.

Усе вилучене направили на дослідження.

За фактами незаконного зберігання зброї та боєприпасів розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За один день поліцейські вилучили у волинян понад 500 набоїв, рушницю та гранати. ФОТО
11 травень, 2018, 12:25