ПриватБанк пропонує волинським аграріям кредитні можливості для розвитку*

ПриватБанк пропонує волинським аграріям кредитні можливості для розвитку*
У квітні цього року програма ПриватБанку «КУБ» (Країна успішного бізнесу) святкує 2 роки із моменту запуску.

За цей час вона отримала заслужену популярність - тільки за перший квартал 2018 року нею скористався 151 волинський підприємець.

Проект «Країна успішного бізнесу» (КУБ) - це соціально орієнтована програма, яка спрямована на те, аби допомогти малому та середньому підприємництву розвиватися та створювати нові робочі місця. У рамках програми банк надає реальну фінансову допомогу малому та середньому бізнесу країни. Нещодавно ПриватБанк збільшив максимальну суму кредиту програмою «КУБ» з 500 тисяч до 1 мільйона гривень.

У розпал весняно-польових робіт актуальним стає кредитування аграріїв. Зокрема, у рамках «Країни успішного бізнесу» діє програма «АгроКУБ» для фермерських господарств. Вона передбачає швидке отримання кредиту на суму до 1 мільйона гривень при ставці лише у 2% в місяць.

Важливо, що за умовами програми протягом першого півріччя фермер виплачуватиме тільки відсотки, а вже наступні 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.

«Ми розуміємо, що підприємства і фермерські господарства не завжди мають достатньо власних коштів, аби покрити всі нагальні потреби. Водночас аграрна сфера - надважлива галузь. Тому ПриватБанк кредитує аграріїв швидко та на вигідних умовах», - наголосила керівник напрямку активних операцій МСБ Північно-Західного регіонального управління Ірина Дутко.

Важливою перевагою кредиту «АгроКУБ» є те, що вдруге його можна оформити, не чекаючи повного погашення першого. Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті проекту kub.pb.ua. А всі роз'яснення і консультації з приводу кредитування аграріїв можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Нагадаємо, що минулого року ПриватБанк виділив малому бізнесу та підприємцям понад 3 мільярди гривень кредитних коштів, а у 2018 році планує виділити більш ніж 5 мільярдів гривень. У рамках програми «КУБ» банк уже профінансував понад 25 тисяч проектів малого бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк пропонує волинським аграріям кредитні можливості для розвитку*
11 травень, 2018, 17:30