Ліга чемпіонів: «Шахтар» – «Боруссія». Прогнози спеціалістів

Ліга чемпіонів: «Шахтар» – «Боруссія». Прогнози спеціалістів
Трійка авторитетних українських фахівців спрогнозували результат першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» і дортмундською «Боруссією», який відбудеться 13 лютого.

Опитувані зійшлися в думці, що «гірники» не програють, а двоє з трьох фахівців упевнені, що «Шахтар» зможе ощасливити «Донбас-Арену» перемогою, інформує ТСН.

Володимир Шаран, колишній півзахисник збірної України – 2:1.

Володимир Богданович переконаний, що підопічні Мірчи Луческу зроблять все, щоб досягти успіху в першому офіційному матчі 2013-го.

Він вважає, що на руку «гірникам» зіграють рідні трибуни, хороший газон і проблеми в обороні «Боруссії».

«Я уважно стежив за діями захисту дортмундців у поєдинках з «Байєром» і «Гамбургом». Хорошого там для дружини Юргена Клоппа мало. Сподіваюся, що «гірники» скористаються вразливим місцем суперника», – зазначив Володимир Богданович.

Сергій Шищенко, колишній півзахисник «Шахтаря» – 2:1.

Екс-«гірник» чекає напруженого повернення «Шахтаря» у футбольний сезон, адже немає часу на розкачку, а «Боруссія» здатна покарати за одну-єдину помилку.

«Однак і той «Шахтар», який ми бачили восени в матчах проти «Челсі», – клуб високого рівня. Так, втрата Вілліана, безумовно, позначиться на грі команди. Не знаю, чи зуміє новачок Тайсон уже зараз замінити земляка, і тим не менше, в успіх донеччан у протистоянні з німцями я вірю», – резюмував Сергій Юрійович.

Іван Шарій, колишній нападник «Ворскли» – 1:1.

А ось Івану Григоровичу не віриться, що «Шахтар» пройде в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Він переконаний, що донеччанам буде несолодко з «Боруссією», тому що в Німеччині вже повним ходом йде чемпіонат, а у «гірників» в активі – лише збори і неофіційні турніри.

«Я не уявляю, як таким чином можна підготуватися до 1/8-ї Ліги чемпіонів. І все ж буду дуже радий, якщо мої припущення виявляться невірними», – заявив Шарій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.