Як розважали лучан гумористи із «Дизель шоу»

Як розважали лучан гумористи із «Дизель шоу»
Концертними номерами, піснями, танцями, наповненими яскравими жартами, позбавленими будь-якого політичного підтексту, смішили лучан учасники «Дизель шоу».

До Луцька гумористи завітали 11 травня. Їхній концерт відбувся в РЦ «Промінь», -пишуть Волинські новини.

«Сьогодні ви звучатимете набагато голосніше, сміятиметеся набагато гучніше й набагато звучніше аплодуватимете, адже нарешті всеукраїнський тур «Дизель шоу» дістався Західної України», – анонсували на початку свого виступу гумористи.

Ще до початку концерту глядачі могли переглянути кадри з першого комедійного серіалу від «Дизель студіо» під назвою «Папаньки», на підтримку якого й стартував гумористичний весняний тур жартівників українськими містами.

Свій виступ актори, своєю чергою, розпочали зі сценок, присвячених підготовці до літнього сезону, зокрема тому, як жінки та чоловіки намагаються привести себе у відповідну фізичну форму.

Як наголосили актори, у своїх виступах, хоч і з певним висміюванням, вони намагаються порушувати актуальні проблематичні питання. Так, одним із таких питань є брак кадрів навіть у такій галузі послуг, як секс по телефону.

Окрім того, гумористи представили пісню про сексуальне домагання в купе потяга, розіграли сценку про затримання корупціонера, яке знімає весільний оператор, показали, як батьки готуються до випускного своєї доньки, тощо. Чи не найбільший ажіотаж у публіки, натомість, викликала мініатюра про те, як розважається пересічна українська пенсіонерка, котрій стало сумно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типове кацапське бидлошоу для луЦКІх хохлуїв.
Відповісти
Останні новини
Як розважали лучан гумористи із «Дизель шоу»
12 травень, 2018, 09:52