У пошуках сміття луцькі муніципали «прошерстили» вулицю

У пошуках сміття луцькі муніципали «прошерстили» вулицю
Луцькі муніципали інспектують вулиці міста задля очищення їх від сміття. Щоденні ранкові рейди Львівською, Ковельською та Володимирською, а також прилеглими до них вуличками, дають підстави вірити, що інспектори на правильному шляху.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у соціальній мережі Facebook.

Люди дедалі частіше користуються індивідуальними контейнерами для сміття, тому пакетів з відходами під деревами та електроопорами меншає.

«Сьогодні інформаційну кампанію щодо важливості мати в господарстві приватної садиби індивідуальний контейнер для збору сміття інспектори департаменту муніципальної варти міста проводили з мешканцями вулиці Станіславського. Серед білого дня, тут де-не-де зустрічаються пакети зі сміттям, які люди виставили на тротуари. Робити ж це заборонено, відповідно до «Правил благоустрою міста Луцька». Люди вже звикли, йдучи вранці на роботу, виносити відходи на вулицю в надії, що їх заберуть комунальники і не розірвуть бродячі пси. Але кінцевий результат завжди плачевний – сміття розкидане по усій вулиці», - йдеться у повідомленні.

Аби цього уникнути, інспектори обійшли усі будинки та переконували мешканців вулиці Станіславського придбати контейнери чи оформити дворічну розстрочку з мінімальним платежем в розмірі 20 гривень на місяць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По кравчука нeвивозять сміття і Громик інспeктор мун.варти відмовився вжити заходи.
Відповісти
Якщо порушeння створeні підрозділами комунальних служб міськоі ради,посадовими особами-мун.варта відмовляeться фіксувати порушeння.Всe що вони роблять-цe заробляння грошeй,віджим зeмлі та бізнeсу.
Відповісти
Останні новини
У пошуках сміття луцькі муніципали «прошерстили» вулицю
12 травень, 2018, 12:06