Всі ми розуміємо, що там є політична складова, - депутат про зміни до регламенту

Всі ми розуміємо, що там є політична складова, - депутат про зміни до регламенту
Депутат Луцькради Павло Данильчук пропонував зняти з порядку денного сесії питання щодо внесення змін до регламенту – мовляв, воно надто поспішне.

Про це йшлося під час сесії 14 травня.

Під час формування порядку денного Данильчук запропонував виключити питання «Про внесення змін до рішення Луцької міської ради від 23.12.2015 № 2/3 «Про затвердження Регламенту Луцької міської ради VIІ скликання» виключити із порядку денного. Депутат наголосив, що питання було внесене із явним поспіхом.

«Всі ми розуміємо, що там є політична складова», - додав обранець громади. Мовляв, треба добре розібратися та обговорити, а також обгрунтувати необхідність чергового внесення змін.

Однак, колеги не прислухалися до його аргументів – за пропозицію проголосувало лише 12 обранців громади. Таким чином, питання таки розглянуть у ході засідання.

Нагадаємо, під час сьогоднішньої сесії депутати мають розглянуть можливість чергового внесення змін до регламенту ради - ключовим є те, що депутатам пропонують «відмінити» нещодавно введену норму, яка дозволяла вести сесію будь-якому депутату, якщо голова чи секретар ради покидає засідання і відмовляється це робити, та відповідно, підписувати протокол засідання та рішення ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Всі ми розуміємо, що там є політична складова, - депутат про зміни до регламенту
14 травень, 2018, 09:42