У Луцьку атовці блокують міську раду. ФОТО

У Луцьку атовці блокують міську раду. ФОТО
Учасники АТО, які прийшли до міської ради у зв'язку із розглядом питання щодо фінансування Центру реабілітації для бійців, заблокували сесійну залу після оголошення про перерву в засіданні.

Це трапилося 14 травня.

У залі понад годину обговорювали можливість перенаправлення п'яти мільйонів гривень із коштів, передбачених на ремонт доріг , на роботи з реконструкції частини приміщення КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги», де планують облаштувати Центр реабілітації учасників АТО.

Однак після низки «полум'яних» виступів безпосередньо перед голосуванням секретар ради Григорій Пустовіт сказав, що оголошує в засіданні перерву на 20 хвилин.

Така пропозиція зустріла гострий супротив серед учасників АТО - вони заявили, що не випустять нікого із зали, тому заблокували виходи та не випускають депутатів.

Наразі тут тривають словесні перепалки.

«Поки не проголосуєте за це рішення, ніхто нікуди не вийде», - заявляють атовці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Секретарка: занесу клеїти конверти екс-замполіту Пустовіту - в нього губи великі...
Відповісти
Ігорьок явно не задоволений, бабосіки повз пролетять, не відкатить собі і "папє", а пустоцвіт розуміє, АТОвці довго базікати не будуть, передушать як котят, і муніцисральна варта не врятує...
Відповісти
Подивіться які морди понаідали ці слуги народу ,хіба ім якесь жіло є до воінів .Запхати б це бидло в окропи , бо в залі вони героі .
Відповісти