Як святкують День закоханих гравці «Волині». ФОТО

Як святкують День закоханих гравці «Волині». ФОТО
Дружини та подружки гравців луцької «Волині» розповіли, як відзначають День закоханих зі своїми «половинками».

Переконані, що футболістів, а тим більше «хрестоносців», шлюб дисциплінує, тому 14-е лютого – саме час розповісти деякі романтичні історії із спільного сімейного життя гравців команди, пишуть в клубній прес-службі.

Тим більше, що дружини та подружки гравців «Волині» запевнили: День закоханих вони відзначають, хоч зазвичай він випадає на період зимових зборів футболістів.



Єлена та Душан Савичи разом зі шкільної лави.

«Ми знаємо один одного вже 13 років», - розповідає Єлена. Але їхнє перше побачення після школи відбулося на п’яту річницю святкування випуску. Відтоді пара залишилася на контакті, почали зустрічатися частіше.

«Можна сказати, що та зустріч крок за кроком зблизила нас. А мій найкращий подарунок на День святого Валентина стався минулого року, коли я дізналася, що вагітна синочком Деспотом. І трохи пізніше, я отримала від мого нареченого, а тепер вже чоловіка, у подарунок автомобіль!», - повідала дружина атакувального хавбека «Волині».



Олена Літовченко про зустріч із Сергієм, голкіпером «Волині», розповіла, що спочатку він побачив її фото в соцмережі.

«Сергій помітив мене на сторінці моєї подружки в соцмережі і попрохав, щоб вона його зі мною познайомила. Спочатку ми з ним просто переписувалися, а згодом він раптово прийшов до мене на роботу! Так розпочали зустрічатися… А найнесподіваніший презент він зробив мені минулого року в грудні. Подарував незабутній романтичний вечір на Шрі-Ланці. Сам організував його, я нічого не знала! Але коли побачила цю красу… Балкончик біля океану, все всипано пелюстками квітів, свічки, музикант, словом, усе як в кіно. Було дуже неочікувано і казково гарно!», - розказала вона.



Стоілка Занєва, дружина захисника Петара Занєва, пригадала свої романтичні спогади.

«У нас із Петаром не було якоїсь чіткої дати першого знайомства, тому що ми знали один одного з дитинства. Фактично ми жили навіть по сусідству, у містечку яке називається Копрівлен. Петар казав, що я була його мрією, яка справдилася. Він довго не міг наважитися на якісь серйозніші стосунки, бо я старша від Петера на два роки. Нині ми разом вже 10 років, але знайомі набагато більше років перед цим». Найнезабутніший подарунок на День святого Валентина Стоілка отримала від Петера, коли була студенткою. Вона вчилася у Благоєвграді, а Петер якраз виступав за місцеву команду. Дівчина здавала іспит в університеті, коли в аудиторію, в якій було дуже багато студентів і викладачів, увійшов якийсь хлопець. Він голосно назвав моє ім`я, подарував велетенський букет троянд і сказав, що це від хлопця, який мене дуже кохає… У букеті було …100 троянд! Я спочатку навіть не могла повірити, що це зі мною відбувається. Уся зала почала аплодувати – і студенти, і професори. У той час Петар був на зборах в Анталії – так само, як і у ці дні, тому в такий спосіб привітав мене», - розповіла жінка.

Ірина Сімініна із Сергієм познайомилися в кафе. А найбільш неочікуваним подарунком капітана «Волині» Іра назвала пропозицію одружитися.



Оксана Шандрук із Олегом спочатку побачилися в нічному клубі. А наступного дня вони абсолютно випадково знову зустрілися в кафе. Це було в грудні 2005 року.

«Олег дуже скромним був і залишається. Ми в кіно кілька разів пішли, він мене чесно попередив, що в нього незабаром контракт закінчується, він з Донецька поїде і ми просто приємно проводили вільний час. А коли він поїхав на збори в «Арсенал» ми збагнули, що жити один без одного важко». Тому Оксана, наче «декабристка», перевелася на заочне відділення і переїхала в Київ. «Стосовно подарунків, то у нас так виходить, що презенти даруються після свят – така вже футбольна доля. Але доки Олег у від’їзді, то кур`єри часто додому приходять і дарунки від нього приносять. Добре, що цього року 14 лютого він буде вдома. Ви мені телефонуєте, а я якраз у магазині, думаю, що подарувати…», - розповідає дружина захисника «Волині».



Влада Пилипчук познайомилася із Сергієм десять років назад. Вони зустрілися у компанії спільних знайомих. І Влада, і Сергій навіть не думали, що це знайомство дуже швидко перетвориться у справжнє почуття.

«Сергій часто дарує щось мені без якогось приводу. Але найяскравіший я якось побачила, коли повернулася із відпочинку. Вдома Сергій лишив мені зізнання в коханні, викладене пелюстками троянд і велетенський букет квітів. Про них він ніколи не забуває, навіть коли у від’їзді, букет обов’язково принесуть додому», - розказала Влада Пилипчук.



Грама Йоана і Даніель Суботич будуть вперше відзначати День закоханий разом. Вони зустрілися торік у березні в румунському Муреші, за команду якого тоді виступав Даніель. Грама - студентка місцевого університету.

«Можна сказати, що з мого боку це було кохання з першого погляду. Згодом я дізналася про Даніеля більше з інтернету, бо майже нічого про нього не знала», - розповідає дівчина.

«Ми ще тиждень переписувалися у Фейсбуці, а потім вперше зустрілися в кафе. Спочатку здавалося, що нічого серйозного з цього не вийде, але через місяць він зізнався мені у коханні…», - повідала вона.

Отож, пара вже майже рік разом, а 24-го грудня минулого року під час відпочинку на Мальдивах Даніель та Грама романтично заручилися.

«Ми ще не планували коли і де святкуватимемо весілля», - каже Грама і додає, що найкращим подарунком на свято закоханих буде те, що в Даніеля буде кілька днів відпочинку між зборами й вони знову побачаться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ФК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мені здається, що у наших футболістів зіркова хвороба.
Відповісти
..Коли працюєш головою і не можеш, не те що дівчині,собі авто придбати...
Відповісти
Останні новини
Як святкують День закоханих гравці «Волині». ФОТО
14 лютий, 2013, 09:30