На Брищенському полігоні шукатимуть новий котлован для відходів

На Брищенському полігоні шукатимуть новий котлован для відходів
У квітні 2018 року розпочали підготовчі роботи з виготовлення документації та проведення геолого-вишукуваних робіт на будівництво нового котловану під побутові відходи на існуючому полігоні села Брище.

Про це йдеться у звіті за рік роботи першого заступника луцького міського голови Григорія Недопада, розміщеному на сайті Луцькради.

Зокрема, у звіті повідомляють, що у 2017-му році вперше з місцевого бюджету виділили 305 тис. грн. на рекультивацію старого полігону. У 2018-му році на будівництво сміттєсортувальної лінії з казни виділили 6 млн грн, тож зараз її виготовляють.

Окрім того інформують, що у квітні цьогоріч розпочали підготовчі роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації. Йдеться й про проведення геолого-вишукуваних робіт на будівництво нового котловану під побутові відходи на існуючому полігоні села Брище.

Нагадаємо, нещодавно виконком Луцькради прийняв рішення щодо того, що із 1 червня 2018 року на сміттєвий полігон у селі Брище заборонять приймати невідсортоване сміття від будь-яких підприємств чи осіб, які зареєстровані за межами Луцька, Княгининівської, Жидичинської громад та Прилуцької сільради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.