«За що загинув мій чоловік, за ваше хамство?», – дружина загиблого атовця з Волині

«За що загинув мій чоловік, за ваше хамство?», – дружина загиблого атовця з Волині
Дружина загиблого на Сході учасника АТО Володимира Якобчука Антоніна Якобчук вражена людською байдужістю і хамством, з яким вона зіткнулася у черзі до лікаря в дитячій поліклініці Нововолинська.

Про це вона написала у Facebook.

Так, Антоніні Якобчук довелося чути від людей слова, які є надзвичайно болючими для кожної вдови загиблого Героя.

«Звертаюсь до людей, які сьогодні сиділи в дитячій поліклініці в 10 ранку. Хочу задати одне питання: за що загинув мій чоловік? За ваше хамство? Ні одна з вас не зрозуміє, що я відчуваю в той момент, коли мені кажуть: «Ну й що, що в вас дитина загиблого в АТО, в мене теж дитина хвора і в неї температура 37. Де ваша людяність? Вдячність? Мій чоловік захищав і вас в тому числі!», - написала жінка.

За її словами, жодній людини із тієї черги не зрозуміти того стану, у якому знаходяться вдови та діти загиблих бійців.
«Дай вам Бог ніколи не переживати того жаху. Хто не зрозумів, про що я, скажу. Це я з дитиною перший раз хотіла скористатись правом зайти без черги. На мене напала вся черга. Звертаюсь до нашої влади в допомозі вирішення цього питання. Проблема не тільки моя, а всіх жінок загиблих воїнів, в яких є маленькі діти», - додала Антоніна Якобчук.

Вона також зауважила, що добре було б, аби були певні спеціальні картки, аби вдови загиблих могли без черги зайти зі своїми дітьми до лікаря, не пояснюючи причин.

Нагадаємо, у червні 2014 року на Сході загинув Володимир Якобчук із села Литовеж Іваничівського району.

Зображення до тексту - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що її хероїчний чоловік мене не ЗАХИЩАВ! Претензії не за адресою.
Відповісти
На жаль,але вона така не єдина. І там ,очевидно,усі мами були з маленькими дітьми. Нікому не хочеться сидіти в чергах і тд. Дуже шкода чоловіка,але перевагу над іншими маленькими пацієнтами вона ,на мою думку,мати і не повинна.
Відповісти
про що можна далі говорити, прочитавши два перших коменти. Бидлятина, а не люди..От і маємо війну, а не розвинуту державу з повагою до людей і законів..
Відповісти
Якщо мова про чергу на здачу крові, то ситуація була трохи не така...
Прийшла жінка з хлопчиком і ціленаправоено у халаті лікаря пішла до дверей, хлопчик трохи затримався і вони не увійшли. Тоді люди почали запитувати, куди вони ідуть і говорити , що також діти хворі стоять.
З того що я чула, жінка лише сказала що у неї пільги і скерувала погляд людей на двері де перелічені пільгові групи.
Жінка була досить агресивно налаштована, адже вона постояла менше хвилини і почала іти. Тоді їй сказали , куди вона йде? Що зараз вийде людина і вона може зайти, на що вона відповіла, що її ніхто не пропускає... склалось враження, що вона чимось засмучена, і не була налаштована зачекати поки вийде людина яка була на прийомі.
До відома при мені також було проведено поза чергою діток до 1 року, та дитинку з болями в животі, хоча це не підлягає пільгову групу. А лише тому, що всі ми люди.
Але подібний пост болючий і образливий. Я щиро співчуваю її втраті. Впевнена Якби жінка про яку я пишу (не впевнена що то про автора посту), спокійно зайшла і сказала людям які мали заходити, що вона відноситься до пільгової категорії і тому її потрібно пропустити, її б пропустили. А так, все було трохи по інакшому...
До слова сьогодні працював лише один лаборант і ще з 9:30 год на пів коридору кричала: "розходьтесь, я всіх не прийму. Я одна". Тому люди там також були на емоціях...
Відповісти
Не хочу нікого образити,але такі люди вважають що всі їм чимось зобов’язані! Так,чоловік загинув,велика втрата для сім’ї. Але треба залишатися людиною!!!! Можливо з тієї черги у когось була важко хвора дитина чи можливо щось невідкладне. Завжди треба поважали людей і бути ввічливими. Тоді ,можливо, і до Вас,пані,люди відноситимуться відповідно!
Відповісти
Ваш чоловік був порядною людиною раз поїхав в АТО,на жаль нам наша влада промивае наш мозок не гірше Кремля,так як далі лінії АТО ніхто не пересіче,і це не правильно казати що Ваш чоловік захищав людей тут з Волині.Зрозумійте,це Геополітика,Великі дядьки не скажуть Вам правди,Ви ж навіть не знаете яка Земля на справді і багато іншого,люди як були РАБОМ так і залишились ними,тільки в 21ст. це виглядае більш окультиризовано.
Відповісти
Вся біда людей в тому,що вони не читають законодавство,а ще частіше ігнорують його.Якщо чинним законодавством передбачена така пільга,то потрібно дотримуватись цього і все стане на свої місця.Вимагаєте справедливості і виконання законодавства владою,а самі "плюєте"на Закон.Це шлях в нікуди...
Відповісти
Ментальність Украінська ,що поробиш ,а ці два перші коментатори -це два бидляка ,яких і людьми назвати не можна .
Відповісти
херой це ти!
Відповісти
Ця мама повинна поважати і інших людей, а не лізти без дозволу зневажаючи чужі проблеми.
Відповісти
пануся,сам помреш)))))не переживай)))
Відповісти
14 жовтня прийдете в центр міста і роскажите ветеранам які в вас проблеми.
Відповісти
Якщо в нашому законодавстві прописано, що ветерани авто і вдови з дітьми загиблих мають право на першочергове відвідування таких закладів. То чому вона не може ним скористатись, бо люди такі в нас галімі. Вона ці правила сама не придумала!
Відповісти
Останні новини
«За що загинув мій чоловік, за ваше хамство?», – дружина загиблого атовця з Волині
14 травень, 2018, 17:50