Теплі фасади і комфортні умови: як у Луцьку будують «карамельне» житло*

Теплі фасади і комфортні умови: як у Луцьку будують «карамельне» житло*
У житловому комплексі «Caramel Residence», який зводить Будівельна компанія «ЛДБК» біля парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк, повністю добудували першу секцію та активно працюють над утепленням другої черги будівництва.

Станом на середину травня перша секція будови вже повністю готова до експлуатації, тож із нетерпінням чекає на своїх мешканців. Будинок, однією із «фішок» якого є яскраві кольори фасаду, дуже гармонійно розбавляє монотонні краєвиди кварталу.

«В секції введені всі комунікації. Квартири готові, наразі власники вже ведуть ремонт у 5 чи 6 квартирах», - повідомив виконроб будівництва Руслан Денисюк. Ще з десяток щасливих власників візьмуться облаштовувати власне житло протягом тижня, аби якнайшвидше в’їхати до омріяної оселі.

На інших секціях також "повним ходом" виконують роботи – щоденно над зведенням сучасного та комфортного житла трудяться майже 70 працівників. Тож довкола другого під’їзду, немов мурашки, швидко та злагоджено, працюють будівельники. Нині тут вже поштукатурили 6 поверхів та облаштували стяжки покрівлі.

«Також здійснюємо утеплення фасадів - буквально до вересня зробимо усі загальнобудинкові роботи», - додав виконроб. Утеплюють будинок пінополістиролом товщиною 12 см, вкладають і шар мінеральної вати. Стіна, облаштована таким чином, має максимальний коефіцієнт теплопровідності, що забезпечить мешканцям комфорт і холодну, і в жарку пору року. Створюється «ефект термоса» - в будинку тепло взимку, а влітку навпаки – мешканці зможуть насолоджуватися приємною прохолодою.

Вже у липні на будівництві ЖК «Caramel Residence» планують розпочинати внутрішньобудівельні роботи. Серед найближчих планів - облаштування дороги з вулиці Гордіюк до першої секції, аби організувати для власників квартир зручний доїзд. Окрім того, влітку почнуть і загальнодворові роботи – перш за все прокладуть дорогу між секціями. Другу та третю секції житлового комплексу планують завершити до кінця 2018 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.