У Володимирі-Волинському «накрили» нелегальну заправку

У Володимирі-Волинському «накрили» нелегальну заправку
У Володимирі-Волинському виявили нелегальну заправку на території колишнього військторгу.

Так, на оперативній нараді 15-го травня, мер міста Петро Саганюк повідомив, що звернувся в правоохоронні органи, однак результатів не отримав, - пише БУГ.

«На території військторгу здійснюють підприємницьку діяльність деякі підприємці по ремонту автомобілів, нелегальна автозаправка. На вулиці Устилузькій висить оголошення. Я дві неділі тому написав в правоохоронні органи звернення і в податкову. Результатів абсолютно ніяких немає», – розповів Петро Саганюк.

Раніше мер наголошував, що такі дії звичайно викличуть обурення серед населення, адже на таких заправках дешевше заправляти автомобілі. Однак законодавство єдине і всі його мають дотримуватися.

Зазначають, що заправка знаходиться на території колишнього військторгу і наразі землі в підпорядкуванні військових. Раніше міська влада зверталася до Міноборони, аби забрати землі до себе на баланс. Однак Міністерство дало негативну відповідь.

Крім цього міський голова на оперативній нараді дав доручення перевірити діяльність всіх підприємств, які працюють на території міста, а зареєстровані в інших населених пунктах. Мовляв, якщо працюють у місті, то й податки повинні йти в міський бюджет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському «накрили» нелегальну заправку
15 травень, 2018, 17:37