Професійно і комфортно: лучан запрошують до нового відділу продажу «ЛДБК»*

Професійно і комфортно: лучан запрошують до нового відділу продажу «ЛДБК»*
Відділ продажу Будівельної компанії «ЛДБК» для зручності клієнтів нещодавно переїхав у просторе та сонячне приміщення – тут, окрім отримання професійної консультації, можна й забронювати житло, яке припало до душі, посмакувавши ароматною кавою.

Відділ продажу компанії працює у будинку на вулиці Ветеранів, 22, що навпроти будівлі державного архіву.

У компанії, яка вже 20 років працює на будівельному ринку області та заробила репутацію надійного забудовника, вирішили ще краще подбати про своїх клієнтів. Тож новий відділ розмістили у просторому офісі із великими панорамними вікнами. Гостей тут зустрічає приємний менеджер, який залюбки відповість на всі запитання людей, які зважилися на такий відповідальний крок – купівлю житла. Зауважимо, що свій перший п’ятиповерховий будинок компанія здала в експлуатацію ще у 2001 році на вулиці Саперів.

«Для того, аби було комфортніше клієнтам, ми облаштували новий центр продажу. Тут у нас більша площа та сюди зручніше доїжджати… Заходять багато людей, аби поцікавитися і вже навіть стати власниками житла. Також приходять клієнти, які самостійно відвідали будівельний майданчик, обрали свій варіант квартири і вже готові до підписання договору», - розповіла менеджер Тетяна Салімова.

У приміщенні облаштували спеціальну міні-зону для комфортного перебування діток, тож батьки зможуть спокійно дізнатися все необхідне. Малюки у дитячому куточку можуть проявляти свої художні таланти чи погратися, поки дорослі обирають житло. Якщо є вільний менеджер, він теж залюбки побавиться із дітьми. Спілкування в офісі відбувається у майже домашній атмосфері, а менеджери центру запропонують смачну та ароматну каву.

У центрі продажу можна отримати консультації щодо будь-якого об’єкту від «ЛДБК», де пропонують квартири, а також домовитися із менеджером, аби оглянути безпосередньо будівництво. Також клієнтам запропонують переглянути планування житла, аби вибрати найоптимальніший для себе варіант. «ЛДБК» нині реалізовує проект, якому можуть заздрити колеги - поблизу парку на вулиці Конякіна та Гордіюк зводять ЖК «Caramel Residence». Житло, яке стане яскравим акцентом кварталу, гарантує клієнтам комфортні умови проживання та приємне сусідство із величезною зеленою зоною. До слова, клієнти вже оцінили переваги комплексу, тож у першому під’їзді комплексу залишилося лише декілька вільних трикімнатних квартир. «Ширший» вибір охочі придбати житло мають у 2 та 3 під’їздах, які планують здати до кінця року. До слова, клієнти мають можливість скористатися правом забронювати квартиру, яка припала до душі.

«Це важливий крок, людина має все обдумати та зважити, аби прийняти остаточне рішення, тому ми робимо все для комфорту клієнтів», - додала Салімова.

Тож тих, хто лише мріє про власне житло, а також людей, які вже майже зважилися зробити інвестицію у майбутнє, запрошують завітати до офісу. Відділ продажу радо відчиняє свої двері з понеділка по п’ятницю із 9 до 17 години, у суботу сюди можна завітати за попередньою домовленістю. Для цього варто зателефонувати за такими номерами телефонів: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна потрапити на офіційний сайт?
Відповісти
Останні новини
Професійно і комфортно: лучан запрошують до нового відділу продажу «ЛДБК»*
22 травень, 2018, 12:55