Луцькі учасники «кремлівського шабашу» відпочивали в пивбарі

Луцькі учасники «кремлівського шабашу» відпочивали в пивбарі
Луцькі учасники скандального форуму, що відбувся в Брянську, зібралися у пивбарі «Земан», де, ймовірно, мали намір обговорити подальші наміри.

Зокрема, на зустріч прийшли голова громадської ради при голові Волинської ОДА, колишній прес-секретар ГФ «Варта порядку», член політичної партії «УКРОП» Олександр Волянюк, голова громадської організації «Центр міжкультурних комунікацій» (кол. «Російський культурний центр ім. В.Черномирдіна») Ольга Саган і тепер вже колишній член виконавчого комітету Луцькради, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач.



Це була перша нагода журналістів, які ніяк не могли вийти з ними на зв'язок, нарешті запитати в учасників скандальної поїздки про їхню мотивацію та результати. Утім, учасники поїздки були не багатослівними, мотивуючи це втручанням в особистий простір. Натомість пообіцяли вже найближчим часом зробити офіційну гучну заяву з приводу цього. Кажуть, що так громадськість дізнається для себе чимало цікавого.

Зауважимо, що згодом Інформаційне агентство ВолиньPost опублікує відео розмови з Олександром Волянюком, під час якої він таки у дечому зізнався.

Нагадаємо, минулого тижня область дізналася про те, що українська делегація, у складі якої – волиняни, взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.



Така подія викликала неабияке обурення серед активістів та громадськості. Учора ж, 14 травня, на сесії Луцькради Валерія Корпача виключили зі складу виконавчого комітету Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому вони серед нас?
Відповісти
Чим займається СБУ. Саган з Донецька, недаремно, їздила в Росію
Відповісти
Сволота. Яка с*ка їх родила на світ?
Відповісти
Гнати іх до Брянська на пмж
Відповісти
Так що все-таки сталось? Поїхали в Росію? Так масса наших земляків там на заробітках... у декого навіть успішний кондитерський бізнес... і щось ніхто з цього приводу слиною не сходиться
Відповісти
Як розкабанів волянюк
Відповісти
А то нічого, що в нашого президента там кондитерська фабрика?
Відповісти
А Корпач- ківерцівський кгб-ешник, чи брат?
Відповісти
підарасти
Відповісти
Більше половини населення в Україні це продажні шкури які першій нагоді готові стати на коліна перед руцькім " хазяїном" .
Відповісти
Коли хтось їде до родичів -це одне. А їзати Спеціально групою на російське свято - це ЗРАДА.
Відповісти
З'їздили - і правильно зробили. Поїздка була присвячена вшануванню героїв війни, а не якимось сепарським питанням. А читаючи коменти деяких типу "патрійотів", розумію, шо з 1937 р. в Україні нічого не змінилося: тільки тоді "патрійоти" волали до НКВС і вимагали покарати "ворогів народу", а тепер такі самі "патрійоти" полюють на "зрадників Батьківщини, кремлівських найманців, агентів Путіна" тощо і волають до СБУ. Нічого не змінилося, хоча і пройшло 80 років.
Відповісти
до лучанина 4

ви ватники з пропагандою кремля і подвійними стандартими вже набридли, по вашому громадянин срср, що воював на боці фашистів - зрадник батьківщини, а громадянин України, що підтримує окупантів - "харашо, что съездили" ??
Зрадники і в першому, і в другому випадку!
Виправдань немає.
Судити всю компанію, дати реальні терміни, як робить окупант з людьми, які не співають під дудку кремля.
Відповісти
Прибалтика ще досі викорінює залишки радянської імперії. Тож і в Україні пройде не один десяток років, поки ми позбудемося наслідків панування "СРУцькаго міра". А чий світ кращий, руцький чи західний, покаже історія. :)
Відповісти
Скико галасу,я їздив теж, родичи там,сам з війсковіх колишніх. Мене теж розстріляють?
Відповісти
не тим переймаетесь,ціна газу на 2016-2019 вища за німеччину,проїзд в смердючих маршрутках по 5 грн, а ви клаву трощите, та з москалями воюете, просинаемось може не? Модер підчистить коменти і все збс. Скачем далі.
Відповісти
Отаке в нас хохляцьке бидло ,одні захищають краіну ,а другі ідуть до колорада .
Відповісти
Якось не правильно - один бокал пива на трьох...
Відповісти
ЗНАЮ Валерія Корпача з 1996 року ЯК ОДНОГО З НАЙРЕЗУЛЬТАТИВНІШИХ ОПЕРАТИВНИХ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО НІХТО ІЗ ВАС, ХТО ТУТ ОБЛИВАЄ ЙОГО БРУДОМ, НЕ ЗРОБИВ НІЧОГО ДЛЯ УКРАЇНИ І УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ. А ця людина РЕАЛЬНО боролась із корупціонерами, розкрадачами державного майна в той час коли ви лише жалієтесь на владу, а самі носите хабарі посадовцям різного рангу....



Відповісти
Останні новини
Луцькі учасники «кремлівського шабашу» відпочивали в пивбарі
15 травень, 2018, 19:12