В «Променя» хочуть забрати парковку

В «Променя» хочуть забрати парковку
На засідання виконкому Луцькради винесли проект рішення про розірвання в односторонньому порядку договору про співпрацю між школою плавання та товариством "Проміньпарксервіс".

Після серії гучних скандалів в стінах міської ради, влада у Луцьку вирішила не зупинятися на досягнутому, пише Конкурент.

Співпраця полягала в облаштуванні спільної парковки на території Луцького плавального басейну, якою могли користуватися як відвідувачі школи плавання, так і відвідувачі РЦ "Промінь". Окрім того, було облаштовано окрему паркову біля басейну, а також встановлено спортивний та ігровий майданчики.

Як повідомив директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк, бажання розірвати договір про співпрацю в односторонньому порядку стало прикрою несподіванкою.

"До нас ніхто не звертався із жодними претензіями. Про намір розірвати угоди ми дізналися з проекту рішення, винесеного на виконком. Вважаю це політичним тиском на РЦ "Промінь", - заявив Дмитро Грелюк.

Також він додав, що адміністрації басейну було видано 5 карток, за якими працівники могли залишати свої автівки на стоянці на невизначений час. У разі проведення змагань, складалися списки учасників, які також могли безперешкодно залишати свої машини на території парковки. Будь-який відвідувач басейну також мав нагоду безкоштовно припаркувати свій автомобіль на 2 години на території "Променя" або ж на довший термін та території стоянки біля басейну. Цього часу достатньо, адже тренування в басейні триває 45 хвилин.

Як розповів в коментарі юрисконсульт Валентин Хаймик, договір про співпрацю "Променя" з Луцькою плавальною школою заключний до 2041 року. Згідно з умовами договору, вони можуть бути змінені за взаємною згодою з обов'язковим складанням письмового документа, що затверджується рішенням Виконавчого комітету Луцької міської ради. А дострокове припинення Договору відбувається лише за згодою сторін відповідно до чинного законодавства. Тобто, якщо договір розривати в односторонньому порядку, це буде порушенням.

Директор Луцького плавального басейну Олександр Сологуб відмовився давати коментарі по телефону.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, який курує спорт у місті, сказав, що дуже зайнятим, а коли звільниться – не знає.

Раніше ЗМІ писали про те, що Сологуб тренував сина Костянтина Петрочука. Відтак після того, як Петрочук став заступником міського голови, він посадив Олександра Сологуба в крісло директора комунального басейну.
Костянтин Петрочук та Олександр Сологуб
Костянтин Петрочук та Олександр Сологуб

Разом вони вже встигли засвітитися у скандалі із закупівлею хлору для плавальної школи.

Нагадаємо, це вже не вперше, коли влада у Луцьку з політичних мотивів тисне на РЦ "Промінь". Раніше теж лунали звинувачення в начебто невиконанні розважальним центром своїх обіцянок. Пізніше всі вони були спростовані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І правильно-земля комунальна то кошти за парковку повині їти до міського бюджету
Відповісти
Власника РЦ шкода звичайно, і по людьски і по закону він правий. Але наша місцева влада в свому репертуарі, грошей з бюджету на створення парковки не було і не буде, банально розікрали політрук з полішуком і іншими. А як тільки Грелюк все зробив банально відіжмуть як колись комуністи на благо родєни! А потім будуть бити себе в груди ми зробили, ми гроші знайшли.
Відповісти
Бандюки, а не виконком. Сесія перетворилась в ОЗГ, де полішук смотрящим, а політрук шестьоркою поруч сидящим, виконують забаганки пахана зі швейцарії.
Промінь має звертатись до суду - нехай басейн віддасть всі гроші, які були вкладені в благоустрій і облаштування стоянки. Це невідємні поліпшення.
Відповісти
Хана парковці...
Одне слово - комунальна.
Відповісти
Кожного разу одна і та сама х-ня... Навчіться ж ви вже про людей думати, а не чмирити одне одного там у раді всіма можливими способами!
Відповісти
РЦ без парковки шо село без церкви
Відповісти
Цікаво, а хто може подати позов до суду про знесення квіткової прибудови до ЦУМу, яка зайняла і перекрила повнюстю тротуар, через що тепер пішоходи вимушені ходити проїзжою частиною?
Де цей грьобаний виконком? Куди він дивиться?! А ну поверніть тротуар людям!
Відповісти