У Луцьку зменшилась кількість викликів до поліції

У Луцьку зменшилась кількість викликів до поліції
У Луцьку знизилась кількість зареєстрованих заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці управління патрульної поліції Волинської області у Facebook.

Згідно з аналізом даних оперативного звіту про реєстрацію кримінальних правопорушень, скоєних у Луцьку за 4 місяці, встановлено, що загальна кількість зареєстрованих в єдиному обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення становить 1741. Це на 13,9% менше, ніж за аналогічний період 2017 року (у 2017 цей показник становив 2022).

Так, кількість зареєстрованих грабежів знизилась на 37,8%, незаконних заволодінь транспортними засобами – знизилась на 7,14%, крадіжок – знизилась на 24%, ДТП з потерпілими – знизилась на 24%, однак кількість злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням зброї та вибухівки, зросла: цьогоріч зареєстровано 23 повідомлення проти 11 за аналогічний період минулого року.

«Сьогодні ми маємо в рази покращене реагування на виклики і звернення від громадян, адже кількість нарядів збільшилась, злагоджено працюють усі підрозділи поліції, більше затримуємо «за гарячими слідами». Поліція превенції, тобто патрульна поліція, закриває майже 50% звернень громадян, адже прибуває першою на виклик. Значний результат дає цілодобове патрулювання містом – кількість аварій з потерпілими зменшилась», - прокоментував дані керівник УПП у Волинській області Олександр Вовченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого визивати, якщо вони нічого і ніколи не можуть зробити?
Відповісти
А для чого викликати?Все одно ніхто нічого не розслідує і мір не приймають . А якщо піти на Грибоєдова , то виясняється ,що і заява не заоеєстрована!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зменшилась кількість викликів до поліції
15 травень, 2018, 21:49