Волинська журналістка перемогла у престижному конкурсі

Волинська журналістка перемогла у престижному конкурсі
Журналістка інтернет-видання "Волинь 24" Олена Лівіцька здобула перемогу в одній з номінацій IX конкурсу професійної журналістики «Честь професії».

Про це повідомляє інтернет-видання «Волинь24»

Олена Лівіцька перемогла у номінації «Найкращий репортаж на локальну тематику». Церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася у Києві увечері вівторка, 15 травня.

Диплом переможця журналістка отримала за репортаж з села Світязь Шацького району «Світязь: «Отиї туристи так людей розпаскудили, не хочуть корів тримати», опублікований в авторській рубриці Лівіцької «Занесло в село».



Довідково:

Щорічний професійний журналістський конкурс «Честь професії» існує з 2010 року. Організатори конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» - Українська Асоціація Медіа Бізнесу (попередня назва - УАВПП) та Незалежна Асоціація Телерадіомовців (НАМ) за підтримки проекту «У-медіа».

Як кажуть організатори, основними цілями конкурсу є, по-перше, виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, а по-друге - зробити головний акцент на якість, пошану, визнання в журналістиці (так само, як це робиться в більшості професійних премій, наприклад, в Пулітцеровській премії).

Конкурс проводиться в п'яти основних номінаціях, а також містить кілька спеіальних номінацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська журналістка перемогла у престижному конкурсі
16 травень, 2018, 01:26